Sayfa 494/701 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Algyo’da şimdiye kadar haklı çıksanız da endekste terste kaldınız gibi görünüyor. Ya da görünen yanlış mı? Mart ayı son iki haftasında dert ayı olacak mı?
    biz yine bildiklerimizi yazalım son 2 senenin özeti 2 yıl oönce 32 yi gördüğünde yani 4 usd görüldüğünde tüm malı ky yıktılar, gittiler 8 den usd fullediler, şimdi ky 4 usd den yıktıklarını 2-2.2 usd arasından geri istiyor ve benim bunca yıldır tanıdığım spek bu malı yerine koymadan tekrar ky nın usd maliyetine asla getirmez.burda yapılacak durum ekranı kapatmaktan başka çareniz yok.ama 4 usd yi görmesi kısa zamanda olacağını hiç zannetmiyorum.geçmiş yıllarda da bölünmemişken 40 tl iken 60 fiyat vermişlerdi tam 3 yıl sonra gördü.borsada sahiplik önemlidir.patronun senede sahip çıkması önemlidir.buna neden sahip çıkılmadığını geçmiş yazılarımda yazdım yeniler için tekrar yazayım genel kurulda hesap sorulduğu için patron tarafından kasten ve bilerek cezalı hadi canım ordan diyenler için alcarx20 alark daha kısad x4 yapıpı bunun yapmamasının başka ne nedeni olabilir dikkat ediniz başka senetlerle kıyas yapmadım.aynı gurubun diğer 2 senedi ile ilgili.Özet olarak ALGYO klasik ekim-kasım ve nisan-mayıs olmak üzere 2 kez hareket eder bu dönemde satmayanlar mal taşır hemde üste para öder.önümüzdeki nisanda temettü öncesi bir hareket çeker sonrasında tekrar geçmiş 5 6 ay nasıl yatırdılar ise yine öyle yatar.yaşanmış tecrübeleri tekrar yaşamayın dediğimiz işte tamda budur.

2. hadi canım sende sallıyorsun diyenler için buyrun link https://finans.mynet.com/borsa/hisse...o-alarko-gmyo/ tekrar tekrar okuyun.

3. şimdi bir kaç kişi diyecek ki armada yazıyorsa yükseliş yakındır malımızı sattırmaya çalışıyor falan filan yazıyı dikkatle okursanız zaten ekim kasım, nisan mayıs döneminde hareket çekeceğini yazıyorum bu saatten sonrada düşşede düşüşü göğüslemeniz lazım usd olarak zaten son 2 yılda yüzde 50 kayıp var.

4. Günlük grafikte tek rakam 35.30 üzeri aydınlık altı karanlık bol kazançlar.

5. anar.mammadov
    2021 Aralık ayında kayıt aldılar 2022 Mart ayında kendileri arama zahmetinde bulunmadalıar ve ben aradım benden önce 15-20 kişi olduğunu soyledıler Rezervazsyon ların kasım ayında yazdırıldığını söylendi. İnsanlar buraya gitmeden düşünmelerini onerırım . Rezervasyon böyle küstah davranışda bulunuyorsa hizmet de sıradan olur

https://www.instagram.com/p/CbUiguSANYK/

https://www.facebook.com/op.dr.anarmammadov/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Günlük grafikte tek rakam 35.30 üzeri aydınlık altı karanlık bol kazançlar.
    29.90 da gap vardı o gap ı ne yapacak bakalım o kadar trade ettik ki trade etmekten yoruldum

7. Karanlık odadan nasıl çıkacak merak ediyorum

8. Daha çok basmalarini bekliyordum basmadilar

Sayfa 494/701 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •