Sayfa 978/1002 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yapma ya. Bana "gunaydin" diyen bir o vardi.
    yanlış yaratığı dost edinmişsin
    bir halt olacağı yok.

temelreis, gecen sene de Polonya sinirdisi etti 3 rus diplomatini.

NATO baris gucunun Ukranya'ya yollanmasini istiyor Polonya diger Baltik ulkeleri ile beraber. Bu ulkelerin hepsi Rusya'nin ne mal oldugunu bilyor. NATO genisliyormus diyenler bir de bu acidan baksin. Genisleyen NATO mu, yoksa bu ulkelerinin dibindeki krazeeeden korunma ihtiyaci (Estonya'nin hava kuvvetleri bile yok mesela) mi diye bir sorgulasinlar bence.

Polonya'yi bir vursa da haritadan kaldirsalar su kustah ayiyi.

Lavrov: "When they [froze] the central bank reserves, nobody who was predicting what sanctions the west would pass could have pictured that. It's just thievery."

Ah be garibim Lavrov, hirsizlik yapip merkez bankasinin paralarina el koymuslar. Kimse bunu beklemiyormus. 320 milyar dolar, cok birsey degil. Altindan da 100 milyar dolar geliyor yakinda.

Millet selamimizi bile almiyor artik. Tammam, yazmiyacagim Rusya aleyhine.

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Günaydın dostlar,

Kötü haber vermek istemezdim ama, geçtiğimiz hafta Akdeniz bölgesinde yaşanan son yılların en soğuk geceleri, gübre, mazot ve işçilik maliyetlerinden sonra DON çok büyük zarar verdi.

Mısır, patates ve karpuzu yakmış, narenciye, şeftali ve erik ağaçları çok ciddi zarar görmüş durumda.

Benim de limon ağaçları kurumadı ama tüm yaprakları kuruduğu için muhtemelen tekrar sürgün vermesi vs % 80 civarında rekolte kaybı olacak.

Yani gardınızı alın son yıllar hiç normal değildi, ama bundan sonrası daha anormal olacak.!!!
    BBC'de Rize'deki cayci kadinlari gosterdiler. Hangi sene oldugunu bilmiyorum ama 3.7 liraya satiyoruz, supermarketten 40 liraya aliyoruz diyordu kadin. Navlun, vs tamam da, arada nasil o kadar fark oluyor ki?

BBC'de Rize'deki cayci kadinlari gosterdiler. Hangi sene oldugunu bilmiyorum ama 3.7 liraya satiyoruz, supermarketten 40 liraya aliyoruz diyordu kadin. Navlun, vs tamam da, arada nasil o kadar fark oluyor ki?
    geçen sene 2021 yazı
    bir halt olacağı yok.

Millet selamimizi bile almiyor artik. Tammam, yazmiyacagim Rusya aleyhine.
    şurada rusya aleyhine yazıyon diye sana laf diyecek tek şahıs vardı oda gitti
    çoğunluk hem potini hem palyoçoyu sevmez burada
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kaç kilo yaş çaydan 1 kilo kuru çay olduğunu google ye sor.
    sonra çaykur un yaş çayı aslında ederinden pahalı alıp satamayıp
    depolarında çürüttüğü gör.
    belki kadın haksızdır.
    zaten haklı olsa çay üretilen bölgede o oyu AKP alamaz

Sayfa 978/1002 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz