Gidene dur denilmez
Gidene dur denilmez
İnsanların borsadaki robotlardan çok canı yandı vob da bir çok kişi battı. Her saniye ekran başında geçirmek zorunda olduğun bir ömür ve bağımlılık. Artık bu değişmeli değişiyor da, gelişmiş ülkelerde ki gibi sağlam ve temettü veren şirketlere geçiş yapılıyor.
Enflasyonist ortamında devam edeceği göz önüne alınırsa mantığa uygun bir yatırım gibi gözüküyor.
Tabi bu süreçte inişler çıkışlar çöküşler olacaktır. Piyasayı bilen süreci iyi okuyan zamanlaması iyi olan gir çık yaparak daha çok kazanacaktır. Bu da tecrübe, cesaret biraz da şansa bağlı olacaktır.
Hocam gelecek poh gibi olacakta diyebiliriz
Twitterçılar bu pohu millete allayıp pullayıp iyi sattılar, geçen baktığımızda 2008 in 12 inci ayından o güne 515 katına çıktı demiştik şimdi bakınca 605 katına çıkmış, bu kadar katlamış hisseleri alanlar yıllarca oralarda mahkum kalırlar bence, yazık ki ne yazık para kolay kazanılmıyor...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Haklısın hocam fiyat şişik, tabi tercih meselesi sen ben tercih etmeyiz belki bu hisseyi ama edenler var demek ki.
Bir de arz talep meselesi demek ki, hisseyi çok uzun vade yatırım amaçlı alanlar, gelen temettü ile hisseyi almaya devam eder,
Kimi her ay düzenli alır atar kenara altın gibi, yeni yatırımcı gelir alır talep artmış olur bu sayede.
Tabi burada şirketin düzgün oluşu yatırımcı güveni ve yatırımlar ön plana çıkar.
Bilinçli bir yatırımcı bence bu hisseyi kolay kolay almaz, ama Twitterçılar artık borsanın yeni pazarlamacıları, eskiden bu işi borsa dergileri yapardı, bir de tahta bu fiyatlara ederi olduğu için mi gelmiş yoksa birileri bu fiyata mı getirmiş ona bakmak lazım hocam, bana göre çok pahalı olan hisseler arasında fiyatı daha gider gitmez bilemem ama ben bir lot dahi almam, gider o parayı kendim yerim daha iyi, tanımadığım adamların cebine para koymaktansa![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri