Sayfa 404/1007 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Üstteki ilk DESTEK ziyareti gerçekleşmiş durumda bakalım 2. ye de uğrayacak mı.

2. BBHT'de Dış ticaret hadleri grafiği yayınlandı. Ortalama ithalat fiyatları artarken, ortalama ihracat fiyatları geriliyormuş. Yani fiyatı artan ürünleri mecburen alıyoruz, döviz bulmak için üretebildiğimiz şeyleri bulduğumuz fiyata satıyoruz gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'de Dış ticaret hadleri grafiği yayınlandı. Ortalama ithalat fiyatları artarken, ortalama ihracat fiyatları geriliyormuş. Yani fiyatı artan ürünleri mecburen alıyoruz, döviz bulmak için üretebildiğimiz şeyleri bulduğumuz fiyata satıyoruz gibi.
    ahaha.

adamlara bak ya. yemin ederim çığır açtılar. müthiş.

yani parayı koruyabileceğin bir alan bırakmadılar.

bir tarafı salıp patlasa ekonomi rayına girecek ama foya ortaya çıkmasın diye salamıyorlar.

Fonlar dahil, ülkedeki tüm iş adamları, firmalar, nakdi olan, doları olan herkes bu sene en az %50 eriyecek, geriye gidecek.

ekonomi resmen bana RESET atın diye ağlıyor )
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Taşınan Açıklar çok azalmış, herkes yükselişe inanmış olmalı,

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Yok mu la bi çözümü önerisi olan? bu yıl %50 üzerinde enflasyon paramızı, malımızı nasıl koruyacağız :D

dolar garantili faize koysak faiz %20, dolar yatay. öte yandan enflasyon %50 üzerinde reelde %100 üzerinde.

yabancı senet fonları alsak, onlar burdan gelip %50 gitmez...

yani tek bir alan kalıyor... oda bist mi? bist 'e mi yatıracağız tüm parayı*
    Burasına ek olarak; Eurobond, Emtia ve Yabancı senet fonları da alternatif olabilir.

Hepsinden iyisi kafanıza yatan görece uygun fiyatlı bir evi maksimum oranda kredi çekerek almak. (Burada da limit devreye giriyor ne yazık ki)

6. Eski bir araba almak da alternatif yöntem. 1963 chevrolet impala 2000 dolardı biri restore etmiş 100 bin dolar demiş, düğünlere kiralanır demiş. 1970 lerden Jaguar, Mercedes vs de düşünülebilir, tabi kapalı garaj vs gerekebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. şu aralik vadenin haline bak,utanmazsaniz tavan yapin yaw..kahrolasi viop..

SPOT

Sayfa 404/1007 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •