Sayfa 560/993 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Alamıyor. Yine 100.000 dolar alır.
    sorulması gereken soru bu olmalı dolar faizi alıyor diye iddia edenlere..

alabileceği zamanlar var tabii yüklü bir faiz artışında veya dolara sağlam basışlarda..

2. Bazı şeylerin iyice dışkısı çıkmaya başladı,geçen sene ailece yaptırdığımız tamamlayıcı sağlık sigortası için bugün teklif verdiler;%200 zam,neye göre bu zammı yaptınız diyorum? herkes topu başkasına atıyor,firmanın kendi resmi mt si ile görüştüm:tüm muayene limitlerini kullanan veya poliçeyi yoğun kullanan biriyle,kullanmayan arasında yenilemede fark olmuyor mu diye? olur mu efendim fark var dedi,hiç tedavi olmadık,poliçeyi hiç kullanmadık,eğer kullansaydık herhalde %500 fark alırlardı,ama çarpışmadan yenilgiyi kabul etmeyeceğim,gerekli tüm şikayet makamlarına başvuracağım....

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Beleşçilerden biri bendim ve burada söyledim,beleş olmasına rağmen gayet sakindi ancak bu mevsimde o güzergahı yoğun kullanan kamyon ve tırları köprüye sokmamışlar bunu da hesaba katmak lazım.
    Kamyon ve tır geçişi için bir tane daha yapacaklar o halde..

Yeyyyy!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tartaros Yazıyı Oku
    Naci agbal görevde iken dolar 7 olduğu anda dolarcilar donuna kadar kredi çekip dolar almış iken stand bu yapıp 50+25 milyar dolar ile program uygulanıp kredi çekip dolar almış lobiyi pişman edip kusturmak ve enflasyonu kur kaynakli durdurmak rezervleri de güvenle duble çekmek varken..

Neden dolar lobisi zengin edildi

Neden
    Zengin eden dolar lobisinin baronu olmasın

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kamyon ve tır geçişi için bir tane daha yapacaklar o halde..

Yeyyyy!
    zaten bu proje olmasaydı istanbul boğazının altından sadece yayaların ve bisikletlilerin geçeceği tünel yapacaklardı
    yeter ki 5 li çete beslensin, ne kadar gerekli veya fizıbıl olduğu önemli değil..

Cebinden veriyor herhalde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 560/993 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •