Sayfa 219/262 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çeliklerde karar verme zamanı teknik olarak bademcuklerin
    temettü olarak ödenen paralar hisselere dönmüyor sanırım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    temettü olarak ödenen paralar hisselere dönmüyor sanırım.
    Dostum eregl topiğindeki kişi sayısına bakarsan , yazdıklarına göre %70 iyi temettü almış gözüküyor , çoğu alım yaptık diyor .Ama girişler öyle demiyor.Bu tahta yürüyecekse badem sporla yürür millet 12-30 hareketini söylüyor o hareketi yaptıran ekip girmeden aynı temettü hareketinden önceki gibi al gülüm ver gülüm oynar.
    teknik olarak grafı güzel ama likilite yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dostum eregl topiğindeki kişi sayısına bakarsan , yazdıklarına göre %70 iyi temettü almış gözüküyor , çoğu alım yaptık diyor .Ama girişler öyle demiyor.Bu tahta yürüyecekse badem sporla yürür millet 12-30 hareketini söylüyor o hareketi yaptıran ekip girmeden aynı temettü hareketinden önceki gibi al gülüm ver gülüm oynar.
    teknik olarak grafı güzel ama likilite yok
    anladım bulut dostum. ben ereğli temettüsünü henüz hisseye sokmadım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. pıst 100 2220-2150 sıkışmış durumda bir tarafa kıracak şimdilik yatay bir hareket mevcut,
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bazı tahtalar bana göre aynı ekip veya bademcuk spor tarafından yönetilme durumları mevcut.
    örnek verecek olursak son 15-20 işlem günü ön tekerlek krdmd arka tekerlek eregl beraber kordineli zıplıyorlar .Önde giden hareketi başlatan daha primli oluyor .Aynı hikaye hekts -sasa da var .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sanki ortalık biraz ısınacak gibi. Sırbistan kosova bize saldıracak diye sınıra askeri ekipman yığmaya başlamış. Rusya azerbeycan karabağda bizim askeri alanımıza girdi açıklaması falan. Hiç birşey olmamışsa da bir şeyler olacağı kesin gibi :₺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

7. iyi haftalar

8. her yer yemyeşil acaba bir düzeltme gelebilir mi ?

Sayfa 219/262 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •