Sayfa 181/354 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Su alcara ortak olduğumdan beri 2 kriz,tombul parmak,gezi olayları, 15 temmuz,kovid, savaşlar vs hic bitmedii

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
     Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Su alcara ortak olduğumdan beri 2 kriz,tombul parmak,gezi olayları, 15 temmuz,kovid, savaşlar vs hic bitmedii
    ooooo Maşallah şubat hanım
    müthiş sabır
    bu sabrın onda biri bende olsaydı
    inanın şimdi dolar milyoneri idim
    sadece sasa yı tutsam 84 milyon param var idi temettü hariç
    hemde sakın satma sabır ile tut demelerine rağmen sattım
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Su alcara ortak olduğumdan beri 2 kriz,tombul parmak,gezi olayları, 15 temmuz,kovid, savaşlar vs hic bitmedii
    O zaman paranız 10 kat olmuştur. Malum 30 TL civarları ortak olmuşuz, 500 TL'den satmamışız. Beklenti çok daha fazlası anlaşılan. 🤔🤫

4.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    ooooo Maşallah şubat hanım
    müthiş sabır
    bu sabrın onda biri bende olsaydı
    inanın şimdi dolar milyoneri idim
    sadece sasa yı tutsam 84 milyon param var idi temettü hariç
    hemde sakın satma sabır ile tut demelerine rağmen sattım
    Bnde sabretmek icin bunu bulmuşum ona yanarım,egeen ve bunun arasında kalıp bunu seçtik car araba ,al araba niyetiyle girdik,içocuğumu yeni dünyaya getirmiştim onun altınlarını da sattim ,o cocugum simdi 10 yasini bitirdi digeri yeni dogdu 6 aylik,korkuyorum bu da 10 yaşına gelir mi diye [emoji2960]bn o parayı unuttum,araba da aldik cok sukur....

5.  Alıntı Originally Posted by kocanas Yazıyı Oku
    O zaman paranız 10 kat olmuştur. Malum 30 TL civarları ortak olmuşuz, 500 TL'den satmamışız. Beklenti çok daha fazlası anlaşılan. [emoji848][emoji2958]
    Tabi bütün tahminleriniz dogru,500 de satmamak aptallikmis kendi adima ,bu arada bn burda kucuk yatırımcı bile değilim,mini minnacık yatirimciyim,bn arsa beklentisi bedelsiz ve yabancı ortak birleşmesi beklentileri ile aldim,hiçbiri olmadan 500 e gelince yol uzun sandik,kader....saglik olsun

6. haber akışı iyimser olduğunda yüksek hedefler verilir korkunu nedir bilinmez, piyasa karamsar olduğunda beladan başka bir şey görmeyiz bu işin fıtratı böyle.
    Ben alcarı taşıdığım seneler içinde yalnızca korkuda alıp coşkuda satardım pandemi döneminde 3 hanelere geçmek üzereyken elim sürekli sata gidiyordu fakat piyasanın genelinde her kriz sonrası büyük sıçramalar olur ve o dönem birde aşıların soğuk havada saklanması olayı vardı bu sebeple sabır gösterdim ve trendi takip ettim işin birde bedelsiz boyutu olunca 500 lirada soğuk kanlı davranmak daha kolay oldu benim açımdan, fakat bugünün şartlarında kazanın ben olmadığımı anladım enflasyonist ortam ciddi değer kaybetmiş para birimi ve kaybedilmiş temettü gelirleri derken bu işin gerçekte temel verileri üzerine oturtulması ve büyüme odaklı yatırımın yapılmasını gerektiğini piyasa bana en güzel şekliyle öğretti
    Şu ara portföyde taşıdığım mal karlı gibi görünüyor olsa da o günün şartlarında alabildiğim sasaya imkansız ulaşamam ve diğerlerine de öyle
    300 de bir miktar mal bırakıp pozisyonun çoğunu kapatmıştım kalan malın bir kısmını bırakıp alcardaki paylarımı yönetimi ve speğin insafına bırakıp çıkacağım herkese bol kazançlar yazı tamamen kendi görüşümdür kesinlikle algı amaçlı bir yazı değildir zararda olan arkadaşlara bir an önce zararının çıkmasını temenni ediyorum kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

7. endirme Kuruluşu Derecelendirilen Kuruluş Adresi
    Telefon ve Faks No
    Tarih / Saat Konu
    RATING BİLDİRİM FORMU
    : :JCR AVRASYA DERECELENDİRME A.Ş.
    : :ALARKO CARRİER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
    ::Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak No:1/F F2 Blok Kat:2 34485 Sarıyer, İstanbul-Türkiye ::0212 352 56 73 – 0212 352 56 75
    : :28/03/2022
    : :SPK Seri VIII, No 51 sayılı Esaslar Tebliğinin 26.maddesi
    SPK- Muhasebe Standartları Dairesi Başkanlığı’na
    Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. – Kamuyu Aydınlatma Platformu
    “Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş.” JCR Eurasia tarafından değerlendirilmiştir.
    • Sürdürülebilir ve güçlü finansal sonuçların 2021 mali yılında en yüksek seviyesine ulaşması
    • 2021 yıl sonu itibarıyla gerçekleşen güçlü varlık büyümesinin ağırlıkla nakit, stok ve ticari alacaklarla desteklenmesi
    • Azalan trende rağmen geçmiş yıl ve dönem karıyla desteklenen yeterli öz kaynak seviyesi
    • Süregelen net uzun döviz pozisyonunun muhtemel kur şoklarına karşı dayanıklılık sağlaması
    • Şirketin operasyonel verimlilik ve nakit dönüşüm döngüsünde gerçekleşen iyileşme
    • Şirketin ortaklık yapısını güçlendiren köklü Alarko ve Carrier Gruplarının varlığı ile marka değerine katkı sağlayan gelişmiş
    yurt içi ağ kapasitesi
    • Kurumsal yönetim uygulamalarına yüksek uyum düzeyi
    • Şirketin finansal borçlanmasına paralel olarak finansman giderlerindeki artış trendi
    • Artan FAVÖK rakamlarına rağmen işletme faaliyetlerinden elde edilen nakitte yaşanan dalgalanmalar
    • Kurdaki yaşanan dalgalanmaların, ham madde ve navlun giderlerindeki artışın karlılık marjlarını baskılama potansiyeli
    • İnşaat sektöründeki gerçekleşen dalgalanmaların şirketin faaliyetlerini etkileme potansiyeli
    • Rusya-Ukrayna savaşı kaynaklı artan jeopolitik riskler ve Rusya'ya karşı alınan yaptırım kararlarının oluşturduğu belirsizlik

8. JRC Euroasya değerlendirmiş genelde stabil olarak tutmuş

Sayfa 181/354 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •