Sayfa 992/1019 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Karı koca emekli 8.000 TL giriyor evlerine 55 ser yasinda tencerede pişirip kapağında yiyorlar .evleri kira değil .ben 23 yıllık isimde şu an net 8.000 TL kazanamiyorum .kim zorda ??

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Yaşınız kaç bilmiyorum ama 90'lı yıllarda gerçek enflasyon ne işe memur da işçi de gerçek enflasyon oranında zam alırdı. Hatta memura enflasyonu farkı aylık ödenirdi. Durumlar şu andan çok daha iyiydi. En azindan gidip %8 le dolar borçlanması yapılmıyordu.
    90 lı yıllarda kendi kendine yeten bir ülkeydik nispeten o yıllarda pazara gittiğimizde hammal tutardık şu anda üretim sınırlı nüfus çok enflasyon sorununu maaşlara sürekli zam yaparak çözemeyiz üretim x talep10x olursa bu 1 kilo kıymayı 1000 lira yapar sadece

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Karı koca emekli 8.000 TL giriyor evlerine 55 ser yasinda tencerede pişirip kapağında yiyorlar .evleri kira değil .ben 23 yıllık isimde şu an net 8.000 TL kazanamiyorum .kim zorda ??
    Dışarıdaki çilginliginca alışveriş yapanlarin bu forumdakilerden daha fazla aylık geliri olduğu kesin. En az 15 bin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ellemeyin odesinler %8.60 dolar faizini...
    Para var demek ki oduyorlar..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Emlakçı ve müteahhitler yine basmış forumu:-) onlar kendini biliyor...

Sıkıntı çeken yokmuş:-)

Avrupalı emekli dünyayı geziyor, bizimki ayda bir pide yaptırır, ona da pahalı diye yumurta koydurtmaz.

Abd ve kanada da öğretmen maaşı ile adam ev (apartman dairesi değil bahçeli EV) kredisi ödüyor. Her yaz da Dominik e (DR) tatile gider.

Biz de öğretmen cep telefonu alıp marketten alış veriş yaptı diye zengin sınıfına sokulur...

Avm ye gidenler var diye Avrupa bizi kıskanıyor diyenler ortaya atlar...
    Bi de boş baklava alıyor....
    Son şeker zammından sonra alabilir mi onu da bilmiyorum....

Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    Dışarıdaki çilginliginca alışveriş yapanlarin bu forumdakilerden daha fazla aylık geliri olduğu kesin. En az 15 bin.
    15 kağıt nedir ya...benim 3 öğrenci var 10 ay aylık 7500 sadece bunların eğitimine gidiyor...Bu gün aylık 3000 usd üzeri geliri olanlar o bahse konu hayatı yaşıyorlar...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    15 kağıt nedir ya...benim 3 öğrenci var 10 ay aylık 7500 sadece bunların eğitimine gidiyor...Bu gün aylık 3000 usd üzeri geliri olanlar o bahse konu hayatı yaşıyorlar...
    Ben Avrupa ve Amerika da emekliler dünyayı geziyor diyorum. Bazıları da köfteci Yusuf ağzına kadar dolu, para fışkırıyor diyor.

Aslında bu bile durumun vehametini ortaya koyuyor. Hayaller, maalesef Köfteci Yusuf tan ibaret.

Allah sonumuzu hayır etsin.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yanlış soru yanlış cevap buna siyasi parti lideri karar veremez bağımsız ppk ekonominin durumuna ve piyasa şartlarına göre karar verir
    Ülkenin siyasi liderinin belirlediği ekonomik politikalardan, bağımsız karar alan ppk’yı merakla bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 992/1019 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •