Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4698 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    8 e 9 a halka arz olacağını nereden çıkarıyorsunuz...? 12,70 + temettü ödenen bedel budur.şirketin gerçek değerinin bunun çok üzerinde olduğunu söylüyorlar.5 g lisası verilip , imtiyaz süresi uzatılınca önündeki engeller kalkacak çok daha karlı bir şirket olacak.uzun süredir faturalara yapılmayan zamlar yapılacak..şirketin albenisi iyice artacak.şirketin bugünkü gebermiş fiyatlarına aldanmayın.devir gerçekleşince temettü belli olunca lisanslar yenilenince her haberde yükselecektir hisse.mantıklı olun.dün aldığını yarın zararına satmaz devlet..merak etmeyin .önünü tıkayanlar basa basa topluyorlardır eminim...
    varlık fonu zararına çalıştıracak değilya yüzde 67 zammı yapıştırdı.
    ttkom dururken ereğliyi neden alayım şimdi.
    ereğli tl ile üreten dolar ile satan dolarize bir hisse.
    bu tür dolarize hisseler dolar ataklarında karını hemen artıran bunuda hisse fiyatına hemen yansıtan şirketler.
    ttkom gibi eşşekler en arkadan gelir.ama gideceği yerede eninde sonunda gider.
    hazine tam takır. sübvanse sübvanse nereye kadar.benzine sübvanse , una subvanse , iletişime sübvanse .eeee noldu hazineye para nerden akacak...buna daha fazla dayanılamaz.zamanı gelince herşeye mecburen zamlar yapıştırılır işte...ttkom devletin ciddi bir gelir kaynağı. karıda değeride katlanarak artacaktır...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    varlık fonu zararına çalıştıracak değilya yüzde 67 zammı yapıştırdı.
    ttkom dururken ereğliyi neden alayım şimdi.
    ereğli tl ile üreten dolar ile satan dolarize bir hisse.
    bu tür dolarize hisseler dolar ataklarında karını hemen artıran bunuda hisse fiyatına hemen yansıtan şirketler.
    ttkom gibi eşşekler en arkadan gelir.ama gideceği yerede eninde sonunda gider.
    hazine tam takır. sübvanse sübvanse nereye kadar.benzine sübvanse , una subvanse , iletişime sübvanse .eeee noldu hazineye para nerden akacak...buna daha fazla dayanılamaz.zamanı gelince herşeye mecburen zamlar yapıştırılır işte...ttkom devletin ciddi bir gelir kaynağı. karıda değeride katlanarak artacaktır...

hiçbir şekilde değerinde bir artış olmıyacak ve gittikçe düşecek ve siz bu yazılarınızla pek çok küçük yatırımcıya umut verdiğiniz için kul hakkı yemiş olacaksınız bu kişiler arasında bende varım sayın temelci.benide çok defa yanılttınız.türkiye varlık fonunun eline düşüpte değerlenen şirket olmuş mu ki?bu fon bir rant çiftliğine dönüşmüş olmalı ki hangi şirket bünyesine katılsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi şirketketleri kurutuyor ve değersiz hale getiriyor. sizde bu gerçeği bile bile daima umut verdiniz çok kişiyi çok büyük zararlara uğrattınız bunuda unutmayın .

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    hiçbir şekilde değerinde bir artış olmıyacak ve gittikçe düşecek ve siz bu yazılarınızla pek çok küçük yatırımcıya umut verdiğiniz için kul hakkı yemiş olacaksınız bu kişiler arasında bende varım sayın temelci.benide çok defa yanılttınız.türkiye varlık fonunun eline düşüpte değerlenen şirket olmuş mu ki?bu fon bir rant çiftliğine dönüşmüş olmalı ki hangi şirket bünyesine katılsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi şirketketleri kurutuyor ve değersiz hale getiriyor. sizde bu gerçeği bile bile daima umut verdiniz çok kişiyi çok büyük zararlara uğrattınız bunuda unutmayın .
    yazdıklarımın arkasındayım. benimkiler sadece beklenti. şirketi ben yönetmiyorum. fiyatıda ben belirlemiyorum. amacım üstadım diye milleti toplayıp mal çakmak değil. daha önce söylediklerimiz yaptığımız tahminler tutabiliyor. şirket bankalarca satıldı. bizde isterdik direk araplar alsın 25-30 liralardan. ama olmadı işte. diğer senaryo gerçekleşti. merak etmeyin burda küçük yatırımcıyım diye dolananların hepsinin elindeki lotun toplamından fazlasını ben topladım bekliyorum...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

4.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    hiçbir şekilde değerinde bir artış olmıyacak ve gittikçe düşecek ve siz bu yazılarınızla pek çok küçük yatırımcıya umut verdiğiniz için kul hakkı yemiş olacaksınız bu kişiler arasında bende varım sayın temelci.benide çok defa yanılttınız.türkiye varlık fonunun eline düşüpte değerlenen şirket olmuş mu ki?bu fon bir rant çiftliğine dönüşmüş olmalı ki hangi şirket bünyesine katılsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi şirketketleri kurutuyor ve değersiz hale getiriyor. Sizde bu gerçeği bile bile daima umut verdiniz çok kişiyi çok büyük zararlara uğrattınız bunuda unutmayın .
    bu yazıyı okuduktan sonra müdahil olmadan duramadım;hiçbir şekilde yükselmeyecek,bilakis gittikce düşecek diye kesin hüküm verdiğiniz bir hissenin forumunda ne işiniz var kardeşim.kesinlikle yükselecek dediğiniz hisselerde vardır sizin şüphesiz, neden oralarda değilsiniz.eleştirdiğiniz arkadaşımız yine bir görüş bildirmişti;siz kesin hüküm bildirmişsiniz siz müneccim misiniz yoksa müneccim ......yediniz?

5.  Alıntı Originally Posted by UYSAL61 Yazıyı Oku
    bu yazıyı okuduktan sonra müdahil olmadan duramadım;hiçbir şekilde yükselmeyecek,bilakis gittikce düşecek diye kesin hüküm verdiğiniz bir hissenin forumunda ne işiniz var kardeşim.kesinlikle yükselecek dediğiniz hisselerde vardır,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, siz müneccim misiniz yoksa müneccim ......yediniz?
    bu ... lı sansürlü kelime hakaret değilde nedir? tkom türkiyenin en kıymetli şirketlerinden biri bankaların yönetiminde şirket daha güvende idi TVF nuna ki dünyada en güvenilmeyen fonlardan biri,üstelik şirketin 2. halka arz edilme saçmalığından sonra yabancı yaklaşık 40 milyon lot mal çıkmıştır.yabancı halada deli gibi her fiyattan mal çıkıyor.eğer TVF NU SAMİMİ OLSAYDI HİSSE GERİ ALIMI YAPAR 2. halka arzdan hiç bahsetmezdi şirketi maymuna çevirdi.TVF nunun amacı yüzde 13,3 lük halka açık kısmı kurtların önüne atıp onları parçalatmak değilde nedir?.türkiye varlık fonundaki şirketler bir türlü yükseliş ivmesi yakalıyamıyor çünkü siyasi amaçlar doğrultusunda şirketler karlılık yönüyle kısır hale getiriliyor.

6. Şirketler kararlarını yatırımcısını koruma kaygısı güderek almazlar;bilakis büyümek ve daha karlı hale gelmek için alırlar ve bu büyüme ve karlılıktan yatırımcıları da istifade ederler. Şirket yeni bir halka arz planlıyorsa bu şirketin yeni yatırımları hayata geçirme gereksinimindendir. Hem halka arz fiyatını nereden bilebilirizki belki hesseyi 15 tl ye yükselterek yeni halka arzı bu fiyattan yapacaklar. Sizin hisse analizinden ziyade siyaset yapmaya çalıştığınızı anlıyorum. Tekrar söylüyorum;thy de tvf şirketi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •