Bana da 1,50-1,60 daðýtýlabilir gibi gelmiþti göz kararý , ama ne karar verirler bilemeyiz . 31 martta belli olur. Hayýrlýsý olsun.
Bana da 1,50-1,60 daðýtýlabilir gibi gelmiþti göz kararý , ama ne karar verirler bilemeyiz . 31 martta belli olur. Hayýrlýsý olsun.
Muhtemen bu kar dagitim sirketin tvf nin elinden çýkýþýna kadar son temettü daðýtýmý olur. Her ne kadar tvf bankalara borcumu aldýðým temettü ve 2. Halka arzla ödeyeceðim dese de orta vade yeniden temettü daðýtacak hale gelemez þirket. Hem temettü daðýtýmý sonrasý borclulugu artacak hem de enflasyonist ortama gecikmeli uyum saðlayacak. Tvf bu kadar uzun vade düþünmez, ülkeye usd giriþi saðlayacak bir satýþ imkaný bulursa satisi yapar diye düþünüyorum.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
bir þirket temettü vermez ise yatýrýmcý bu þirkete neden yatýrým yapsýn.bu aklý yerinde olmayanlarýn iddasýdýr.TVF nuna neden raðbet yok çünkü þirket karýný yatýrýmcý ile gerektiði kadar paylaþmýyarak þirket karýný bilanço oyunlarýyla siyasi amaçlar için kullanmasýdýr.eðer ki TVF nu þirketleri adil yönetilse paylaþma kültürü yerleþse yabancý BÝSTE akýn eder ve güven duyar.her yýl sermayesinin üzerinde kar eden bir þirket temettü vermeden mi borçlarýný ödeyecek bu sonderece hýrsýzana saçma bir düþünce.
10 üstünde 10 gün durmadan inanmam sana.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Temettü ile ilgili tüyo alanlar, ya da tahminin üstünde beklentisi olanlar var galiba... [emoji848]
VKY-L29 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] cift haneli fiyat alerjisi tuttu.
2. halka arzdan bahsedilmiþ
https://www.bloomberght.com/tvfermut...aniyor-2302072
2.halka arz fiyatý ne olur dersiniz
O kadar iþ bilmezler ki..
Þu an 2.halk arz söylemi hissede sadece baský yapar.
Eðer amaçlarý halka açýk kýsmýný da toplamak ise tabiki durum deðiþir.
Lisans sorunu çözülmüþ Ttkom un bu fiyatta kalmasý akýl mantýða aykýrý.
Neyse benim alýmlar 3 -5 yýl vadeli..
Bu söylemler olmasa 9.5 dan ilave hisse alamazdik
Yer Ýmleri