Sayfa 391/1002 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Dün ABD borsaları coşkulu iken tarım emtia '' barış olacak palavrasıyla '' düştü ve bizim tarım fonları % 1 den fazla düştü.

Bugün de emtia yükselişte ama ABD borsa endeksleri kıpkırmızı .... Döne döne tıpkı bizim dönerciler gibi sürekli traşlıyorlar.

2. Mevduat faizlerinde stopajın uzatılmayacağını düşünüyorum. Stopaj ödemek istemeyene KKM icad ettik, tarafını belli edeceksin. KKM de yoksan sana vergi var diyeceklerdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Daha fazla bilgi için yatırım danışmanlık hizmeti veren kurumlarla irtibat kurulmalıdır.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün ABD borsaları coşkulu iken tarım emtia '' barış olacak palavrasıyla '' düştü ve bizim tarım fonları % 1 den fazla düştü.

Bugün de emtia yükselişte ama ABD borsa endeksleri kıpkırmızı .... Döne döne tıpkı bizim dönerciler gibi sürekli traşlıyorlar.
    Dönerin yanında Manda yoğurdu varmı???
    Bu devirde kediye ciğer teslim edilmez.!!!
    Kendi paranı kendin yöneteceksin.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Elimde istediğim zaman harcayabileceğim dolar tutmak varken niye 3 ay bağlayayım ki. Dolar bazında bir getirisi olsa amenna. Tek iyi yanı doların 3 ay sonra daha da düşmesi ki bu enflasyon ortamında imkansıza yakın.

Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Elimde istediğim zaman harcayabileceğim dolar tutmak varken niye 3 ay bağlayayım ki. Dolar bazında bir getirisi olsa amenna. Tek iyi yanı doların 3 ay sonra daha da düşmesi ki bu enflasyon ortamında imkansıza yakın.
    Defalarca yazdik , likit olup en fazla kazandiran ensm.da durmak en iyisidir diye.

Piyasa likit sikintisi tekrar basladi , kkm vs bunlar kagit ustundeki hesaplar reel sektoru baglamaz

7. Yav bu Amerika 80-2001 arasındaki grafiği çiziyor sankim. Beni çok korkutuyor o yüzden. Sankim eur/usd de böyle çıkıcak gibi duruyor. Yani böyle Amerika da piyasalar bi reset istiyor gibi hal var.
    Öte yandan bize bakıyorum daha ne olabilir diyorum, ne olmaz ki, krizin başlangıcı gibi adeta, tahvil 25 in üstünde.

Amerika senetleri grafiği inanılmaz.
    Neyse daha fazla karamsar olmuyayım ama hedgelemeden hiç bir şey almaya elim gitmiyor bir türlü.

Piyasa sanki böyle büyük bir resetlenme istiyor.
    Çoluk çocuk var, biz hazırlıksızız, perişan oluruz valla.

8. Birde tr de enflasyon yüzde 50-70 diyorlar da, geçen seneye göre gıda da 2 liralık ürün en az 8-10 lira. Bilmiyorum ev sahibi-kiracılık oranı 1990 lı yıllardaki oranda. 1980 lerde kira asgari ücretin yüzde 20 si iken, 1990 larda kaloriferli evler asgari ücret seviyesine geliyor.
    Şuanda aynı durumdayız maalesef.

Sayfa 391/1002 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •