Sayfa 497/1007 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop XL

1. short icadı en buyuk yalan icat..sağ elinle verir sol elinle fazlasini geri alir eninde sonunda..

2. Bu rallinin adını fışkırt rallisi koymamın sebeplerinden biride bu
    görüntü olucak ama ses olmuycak, gram kazanamıycan
    Hamdım Piştim Yandım

3. Dışarıda stagflasyon , resesyon işleri tam anlamıyla kabullenilmeye başladığı olursa bozkurt hisse sat bono veya başka hikayelere geçilme olasılığı mevcut ozaman şortunu dolatan çıkar 2 dalga yakalayıp sörf yapsan yeter
    şimdilik oyun yeşil pulla oynanıyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Yılların şortcusuyum sindoma abi, fakir geldik fakir gidecez... enson yılanoğlu 5.50 de tavana gittiği yıllarda yılanoğlunu bi daha şortlamıycam diye töbe ettiysem bu senede bistti şortlamıycam diye töbe ettirdiler. Biz klavyeden söktük artık şort tuşunu tamamen.
    palanın kırmızıya alerjisi var
    Gırnızıda lönklüyüp fışkırttırınca veriyon katlıyon paraları
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    kımse kalmamış burda...2002 gelirmi bozgurtdayu*??gelirse long açalım...
    2515 den döndürürler tarkank abi, bu sefer gırnızıda lönk açamadık. Bi sonraki fışkırtmayı değerlendiremiycez.
    Bundan sonra lönk açınca hiç inmesek mi yoksa
    Hamdım Piştim Yandım

6. Asgari ücret aralık ayında oturulur konuşulur demiş aralığa kadar bu gemi yürür mü ne dersiniz ?

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2515 den döndürürler tarkank abi, bu sefer gırnızıda lönk açamadık. Bi sonraki fışkırtmayı değerlendiremiycez.
    Bende uzun zamandır long-flat işlem yapıyorum yaklaşık 5-6 aydan beri.

Teknik anlamda uyumsuzluk olması beni rahatsız etmeye başladı. Diğer yandan enflasyon ortamında paranın gideceği yerlerin sınırlı olmasıda long için olumlu. Kararsız bir durumdayım.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    mc saati geçmeden vermezler dayu bende beklıom longların gıymatını bilemedik barış gelince gapturduk bedavadan longları şimdi kedi gibin beklıoz vermıor pala..ama seans sonu seve seve gelcek...

Sayfa 497/1007 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •