Sayfa 142/426 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Silopi’yi de dün yazdım, kar marjları kısıtlandı ama 100+ milyon dolar bu sene favök getirir gibi. Silopi halka arz olsa oradan alacağımız olan 35 milyon doları alır ve minimum 30 milyon dolar halka arz geliri (mevcut şartlarda muhtemelen daha yüksek olur) ile birlikte toplamda 65 milyon dolar kasaya para girer. Şirketin mevcut piyasa değeri ise 98 milyon dolar.
    Peki eğer silopi elektriğin halka arzdan gsdho nun elindeki hisselerden 35 milyon dolar gelir beklentisi varsa, Gsdho yönetimi yüksek oranda halka açık olan Gsdho ya bu hisseleri neden 80 milyon dolardan satın aldırmış.

Bu durum Gsdho kaynağının Park holdine aktarılmış olduğu yorumu üretmez mi? Ve borsada halka açık şirkete şişik fşyattan varlık aldırarak, aradaki 45 milyon dolarlık farkı birileri kırıltırmıştır olayını akla getirmez mi?

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Peki eğer silopi elektriğin halka arzdan gsdho nun elindeki hisselerden 35 milyon dolar gelir beklentisi varsa, Gsdho yönetimi yüksek oranda halka açık olan Gsdho ya bu hisseleri neden 80 milyon dolardan satın aldırmış.

Bu durum Gsdho kaynağının Park holdine aktarılmış olduğu yorumu üretmez mi? Ve borsada halka açık şirkete şişik fşyattan varlık aldırarak, aradaki 45 milyon dolarlık farkı birileri kırıltırmıştır olayını akla getirmez mi?
    35 milyon dolar oradan alacak, 30 milyon dolar da halka arz olmayacaksa eldeki hisselerin o fiyata satış hakkı. Bunlar Gsdho’nun beklentisi değil, kaldı ki oraya minimum diye de yazmışım. Silopi bu sene için hesapladığım gibi her sene 100 milyon dolar üstü favök getirir / getirecek ise zaten 300 milyon dolara halka arz edilmez. (Eğer devlet son düzenleme ile kar marjlarını kısıtlamasa bu sene için favök 150-200 milyon dolar arası olurdu.)

3. Malı,mala en üst gördüğü yerden verdik.Şimdi karganın gak diyip peyniri düşürmesini bekleyen tilki misali bekliyoruz.Vals yeni başladı.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

4. Bank-of ve Info şimdiden -1.5 milyon. Bunlar geri dönüp alması lazım. Fonlar ve bıyıklı yabancı .iç ediyor

5. Pistte dans var dediler geldik.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Pistte dans var dediler geldik.
    Hacım hoşgeldin. Ne tür danslar biliyon vals,salsa ya da aç kurtlarla dans?
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

7. Genelde yönetim kurulu üyeleri, aracı kurumlar ve yabancılar ile dansı severim.
    Favorim lambada.

Millet yorulunca ben genelde piste çıkarım.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

8.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Genelde yönetim kurulu üyeleri, aracı kurumlar ve yabancılar ile dansı severim.
    Favorim lambada.

Millet yorulunca ben genelde piste çıkarım.
    Bunu tuttum,hoşgeldin yani burada ekmek var yeriz diyorsun anlaşılan.

Sayfa 142/426 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •