Arama sonucu : 5732 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    30.28 geçilirse 31.55 e ben hayır demem..
    31.5 üzerine hatta üzerindeki 31.80 seviyesıne kadar çıkıtı ama tutunamadı.. geri çekildikçe güç kazanacak.. 29.48 ve 29.68 deviyelerina kadar çekilmesi bile haftalıkları bozmaz.. malsız çulsuz olmakla birlikte çok yakın takıpte..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

31.5 üzerine hatta üzerindeki 31.80 seviyesıne kadar çıkıtı ama tutunamadı.. geri çekildikçe güç kazanacak.. 29.48 ve 29.68 deviyelerina kadar çekilmesi bile haftalıkları bozmaz.. malsız çulsuz olmakla birlikte çok yakın takıpte..
    Hocam bende 31,38 gibi fiyatlardan 4 bin lot pozisyon aldım sanki birşeyler olacak gibi, 33 ü görürmüyuz acaba?

Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Hocam bende 31,38 gibi fiyatlardan 4 bin lot pozisyon aldım sanki birşeyler olacak gibi, 33 ü görürmüyuz acaba?
    Birşeyler oluyor galiba

29.48 ve 29.68 deviyelerina kadar çekilmesi bile haftalıkları bozmaz.. malsız çulsuz olmakla birlikte çok yakın takıpte..
    mevcut desteklerden vaz geçtim.. 30.50-80 aralığına bile razıyım yeter ki şu düzeltmeni bitir.. bu kadar yaylanma ile haftalıklarını da bozacaksın... umarın yarın bu işi bitirirsin..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •