Sayfa 326/614 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Polhonun rumelihisarı olduğunu nasıl anlayacaz sorun orda başlıyor. Ben kimya, poliport, boya, hellas… hiçbirinin efsanevi kar artışı yaşayacağına inanmıyorum. Poliport kapasite belli. Sadece satış olur. Bu da pd yi arttırır, yani aslında reele çeker. Ama bu kar artışı demek değildir. Geçici bişeydir. Kansaiye satış sonrası yaşananlar olur yine.
    Boya desen rakipleri yanında şansı yok. Yaw daha düne kadar herkes togg u alırız diyordu. Cahillik bu seviyede. Oto boyası yapmadığımızı dahi bilmiyor.
    Hellas daha yeni cüzzi karlar etmeye başladı. 8 milyon euroya satın alınmış bir fabrikadan bahsediyoruz. Çin karşısında şansı hala yükselemedi.
    Kimya tarafı çok geleneksel. Ürün çeşidi ve ihracat lazım. Zor
    Bana satışın ve karın artacağına kendinizi nasıl inandırdığınızı amlatın. Eldeki doneler nedir? (Ceket dışında. Bu kısım latifedir

2. Polho piyasa degeri 150 milyon usd.pendik , boya,poliport,kimya,hellas bunun neresinde ?
    Unsuz dusunur mali musavirdiniz galiba sizce bunlarin degeri nedir tek tek satilsa veya ortak gelse ne eder?

3.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Polho piyasa degeri 150 milyon usd.pendik , boya,poliport,kimya,hellas bunun neresinde ?
    Unsuz dusunur mali musavirdiniz galiba sizce bunlarin degeri nedir tek tek satilsa veya ortak gelse ne eder?
    Sayın TraderKemal şuan net rakam vermem için güncel ve ciddi bir çalışma yapmam lazım. Şimdilik Sadece 2 şey söylesem yeterli olur sanırım. Borsada işlem gören Tlman (Trabzon Liman) Poliport 'un 3 te 1'i bile etmeyecek limandır ve Borsa değeri 43 Milyon Dolar. Polisan ın yarısı 135 Milyon Dolar a (şuanki Holding değerine yakın) satıldı bunu zaten biliyorsunuz. Poliport tonaj bakımından Mersin Limanından sonra Türkiye'nin en büyük 2.Limanı. Lakin şu daha önemli yarattığı katma değer ve kâr getiriciliği açısından 1.Büyük Limanı.

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. https://www.hizliresim.com/qasp7ig Ek'teki resimde Tonaj taşıma bakımından Türkiye Limanları görünüyor. Yarattığı katma değer bakımından da bir resim vardı telefonumda bulursan onuda gönderirim

5. Yani anlayacağınız dilde söyleyeyim yükte hafif pahada ağır şeylerin taşındığı liman Poliport tur. En büyük müşterisi ise Shell dir

6. "Körler sağırlar, biribirini agirlar"33.000 bin yönetim kuruluna maaş, spk kurallarına aykırı değil ama şirketin geri alım programı yapması spk kurallarına aykırı öylemi, yersen.sirketin olağan genel kurulu idi bir önceki hesap dönemi onaylandı kapandı. Sanırım temenniler kısmı iyi geçmiş. Adi üstünde temenni, ne olacakki. Her fırsatta her ayda mal topluyorum diyenler, temennilere ,temenni katıyor, Alaa.yersen.sirket Iyiki bedelli sermaye artırımı yapmıyormuş, hele bi denesin bakalim spk buna ne diyecek. Acaba bu spk kurallarına aykırı olmayacakmı spk demiyecekmi, hele sen bi sermayedeki fazlalığı hesaba kat sonra Bedelli yap demezmi. Neyse ,SAĞOLSUNLAR IYIKI BEDELLİ YAPMIYORLAR. Sahi bu şirketin, limanı felan genel kuruldan sonra mı oldu,önceden yokmuydu mesala 2.47 düştüğünde. Valla polisanin boyası işe yaramasada cilası çok güzel iş yapıyormuş. Kolay gelsin.
    Son düzenleme : realiter; 04-04-2022 saat: 02:24.

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Alaa.yersen.sirket Iyiki bedelli sermaye artırımı yapmıyormuş, hele bi demesin bakalim spk buna ne diyecek. Acaba bu spk kurallarına aykırı olmayacakmı spk demiyecekmi, hele sem bi sermayedeki fazlalığı hesaba kat sonra Bedelli yap demezmi.
    [emoji1787] Dostum bizim bildiğimiz Spk mı diyecek bunu? Hani şu bizim Spk. Bunu inanarak mı söyledin gerçekten [emoji15] Spk bunu kime demiş ki Polho ya desin. Zamanında Bagfs ın bilmem kaç yüz kat Bedelsiz Potansiyeli varken adamlar şakır şakır Bedelli açıkladı Spk buyrun ben ortam müziği açıyorum siz döşeyin dedi. Spk yı çok gözünde büyütme, %1000 Bedelsiz Potansiyeli olan şirketin bile %1000 Bedelli artırımına izin verir. En yakın örnek Yeşil dir, fazla geriye gitmene de gerek yok, acaba bunlar dediğin gibi Spk kurallarına aykırı mıydı demek istiyorsun? Yani olabiliyormuş değilmi? Arkanı Spk ya yaslayarak yatırım yapıyorsan ölmüşsün ağlayanın yok demektir

8. Bir bir buçuk sene önce girenler için: şuan zarardan çıkmaları için Polhonun 9.00 tl olması gerek.Bu ekonomik durum böyle giderse, Malum enflasyonik durum ortada . Şuan arz fiyatnda olan polhonun ,İki sene sonra kaç tl olmasını bekliyorsunuz.(zira on senedir Bir varlık gösterememiş.) Bu kadar iyimser, Buram buram karlılık kokan yorumlar yazıyorsunuz pek anlamışm değilim.Anladığım tek şey, Nekar zarardan çıkarsak kardır mantığı herlade.
    Bu ay kapasite artırım haberi düşecek, şirket sahiplerinin yatırımcıya iyi görünme çabaları ondandır. Küçük yatırımcı patronların Altın yumurtlayan tavugudur. patronlar tavuklarına şirin gözükmesini çok severler.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 326/614 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •