Sayfa 45/1195 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Nebati: Mart ayı itibarıyla %61,1'e yükselen enflasyonu kalıcı olarak düşürmek, fiyat istikrarını sürdürme noktasında kararlı adımlar atmaktayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati:
    - Hayat pahalılığı karşısında milletimizi korumaya devam edeceğiz
    - Beklentilerini enflasyon daha da yükselecek kurgusu üzerine kuranlar ve bunun üzerinden fahiş fiyat uygulayan işletmeler takibimiz altındadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Nebati:
    - Enflasyon şu anda %60'ın üzerinde, problem mi, problem, ama faiz kıskacından da çıkarttık
    - Enflasyonun üzerinde faiz oranıyla işlem yapılmıyor, bankacılık sektöründe selektif kur politikaları ile iş dünyasının önünü açacak adımlar atılıyor

TFF başkanı limak sahibi nihat özdemir istifa etmiş
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati:
    - Hayat pahalılığı karşısında milletimizi korumaya devam edeceğiz
    - Beklentilerini enflasyon daha da yükselecek kurgusu üzerine kuranlar ve bunun üzerinden fahiş fiyat uygulayan işletmeler takibimiz altındadır
    enflasyonun nedeninin bu olduğu düşünüldükçe hiçbir ilerleme kaydedemeyiz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    enflasyonun nedeninin bu olduğu düşünüldükçe hiçbir ilerleme kaydedemeyiz.
    Bu ülkede kimlerin hangi makamlara getirildiklerini gördükçe zaten ilerleme kaydetme şansımız kalmadığını düşünüyorum...

TFF Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa etti.

8.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    DİKKAT

EREGL elinde olan varsa...

USD ve TL bazında tarihi seviyelerde..dikkatli olmakta yarar var
    Usd ile %100 teminatlı satış yapıyor, kur derdi yok, alacak derdi yok.

Ürettiği ürünün piyasa değer son 20 yılın en yükseğinde üstelik balon bir harekette değil ithalat sorunu var ülkede. Bunların üzerine bir de antidamping oranları açıklandı.

TL bazda tarihi fiyatların takdir edersinizki bir anlamı yok bu ülkede.

Selamlar

Sayfa 45/1195 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •