Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XVI (16)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. dövizi baskýlayýp enflasyonu tutamazsan.. turizm için sýkýntý olmaz mý..
    otelciler alkolü gýdayý 2 katý artmýþ fiyatlarla alýrken.. kazandýðý döviz o kadar artmazsa nasýl olacak..

2.  Alýntý Originally Posted by Joe Dalton Yazýyý Oku
    dövizi baskýlayýp enflasyonu tutamazsan.. turizm için sýkýntý olmaz mý..
    otelciler alkolü gýdayý 2 katý artmýþ fiyatlarla alýrken.. kazandýðý döviz o kadar artmazsa nasýl olacak..
    Turizm sektoru nasil olacak bilmiyorum. Turkiyenin rekabet gucu vardi ispanya, yunanistan ve italya ya gore gida ve alkol , konaklama fiyatlari uygundu.

Eskiden ingiliz musteri tatile gelirdi. Ulkesindeki market fiyatina veya daha ucuza icerdi. Simdi bizde zamlar, enflasyon aldi basini gitti. Markette 1 efes 30 tl yaklasti herhalde. Uzun suredir takip etmiyorum.

Ingiltere aldi magazasinda 4 lu bira 3.25 pound , 4 bira yaklasik 60 tl.

https://groceries.aldi.co.uk/en-GB/p.../4088600241319

Bu sene hersey dahil otellerdeki acik bufe vb. maliyetler oldukca yukselecektir herhalde. Elektrik maliyetleri ayni sekilde.

Ruslar 9 nisanda ucusa basliyormus. Gelseler bile odeme nasil olacak usd kullanmalari yasak diye biliyorum , ayrica alim gucleri ciddi oranda dustu.

Turkiye ile cok fiyat farki olmayacaksa eger ingiliz turistler , ispanya veya italyayi tercih edebilirler. Booking den bakayim dedim ama yurtici otelleri gostermiyor. Tam anlamiyla acmadilar bir turlu, yari yasakli gibi.

3.  Alýntý Originally Posted by Black Mirror Yazýyý Oku
    Turizm sektoru nasil olacak bilmiyorum. Turkiyenin rekabet gucu vardi ispanya, yunanistan ve italya ya gore gida ve alkol , konaklama fiyatlari uygundu.

Eskiden ingiliz musteri tatile gelirdi. Ulkesindeki market fiyatina veya daha ucuza icerdi. Simdi bizde zamlar, enflasyon aldi basini gitti. Markette 1 efes 30 tl yaklasti herhalde. Uzun suredir takip etmiyorum.

Ingiltere aldi magazasinda 4 lu bira 3.25 pound , 4 bira yaklasik 60 tl.

https://groceries.aldi.co.uk/en-GB/p.../4088600241319

Bu sene hersey dahil otellerdeki acik bufe vb. maliyetler oldukca yukselecektir herhalde. Elektrik maliyetleri ayni sekilde.

Ruslar 9 nisanda ucusa basliyormus. Gelseler bile odeme nasil olacak usd kullanmalari yasak diye biliyorum , ayrica alim gucleri ciddi oranda dustu.

Turkiye ile cok fiyat farki olmayacaksa eger ingiliz turistler , ispanya veya italyayi tercih edebilirler. Booking den bakayim dedim ama yurtici otelleri gostermiyor. Tam anlamiyla acmadilar bir turlu, yari yasakli gibi.
    Herhangi bir tatil sitesine git

Akdenize kiyi ulkelerin hepsini arastir. Hersey icinde 5 yildizli otellerde Turkiye 2 kat daha ucuz. Bu bazen 3 kat oluyor bazen 1,5 ama su anda 2 kat

Turkiye liderligi hickimseye hicbir zaman kaptirmadi bu alanda.

Ha bana sorsan asla otellerdeki yemegi yemem. Cunku herkes biliyor 1 yildizda olsa 5 yildizlida olsa dunku yemekler sekil degistirip tekrar isitilip konuyor bufeye. Ama o ayri konu tabi

Alýntý Originally Posted by bisikletci Yazýyý Oku
    Herhangi bir tatil sitesine git

Akdenize kiyi ulkelerin hepsini arastir. Hersey icinde 5 yildizli otellerde Turkiye 2 kat daha ucuz. Bu bazen 3 kat oluyor bazen 1,5 ama su anda 2 kat

Turkiye liderligi hickimseye hicbir zaman kaptirmadi bu alanda.

Ha bana sorsan asla otellerdeki yemegi yemem. Cunku herkes biliyor 1 yildizda olsa 5 yildizlida olsa dunku yemekler sekil degistirip tekrar isitilip konuyor bufeye. Ama o ayri konu tabi
    5 yildizli otele giderken, kucuk tupu yaninda goturuyormusun hala.

5.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Bisikletin selesi ne ise yariyor saniyorsun sn Tinaz. Selesinde birtane basket icinde de gerekli olan gidalar. Bizim milletin cogu bazi seyleri azicik ucuza getirmez se olmaz. Tam first lady kafasinda. Yani 50k dolarlik cantanin imitasyonu nu kullanmak gibi.

6.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Hayatimda hic 5 yildizli otele gitmedim o kadar param yok

Artik zenginlerde 5 yildizli otele gitmiyor bu yemek kalitesinden dolayi

Adam gidip icinde ascisi olan hizmetcisi olan villalar kiraliyor. Hemde kalabalik aileyse daha ucuza geliyor.

Facebook forumlarinda butun kadinlar bunu tartisiyor hep. Millet akillandi. Turkiyede bu hizmettede Avrupaya gore baya iyi durumda ve ucuz.

Her zaman demisimdir parasi olana Turkiye cennet ozellikle expat lere.

Alýntý Originally Posted by bisikletci Yazýyý Oku
    Hayatimda hic 5 yildizli otele gitmedim o kadar param yok

Artik zenginlerde 5 yildizli otele gitmiyor bu yemek kalitesinden dolayi

Adam gidip icinde ascisi olan hizmetcisi olan villalar kiraliyor. Hemde kalabalik aileyse daha ucuza geliyor.

Facebook forumlarinda butun kadinlar bunu tartisiyor hep. Millet akillandi. Turkiyede bu hizmettede Avrupaya gore baya iyi durumda ve ucuz.

Her zaman demisimdir parasi olana Turkiye cennet ozellikle expat lere.
    o parayý herkes nerede bulacak
    geçen sene arkadaþ çeþmede 1 aylýðý 50.000 e villa kiraldý üstelik aþçý ve hizmetçiside yok
    bir halt olacaðý yok.

Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    o parayý herkes nerede bulacak
    geçen sene arkadaþ çeþmede 1 aylýðý 50.000 e villa kiraldý üstelik aþçý ve hizmetçiside yok
    Böyle dangalaklar çok ülkede.!!!
    Üretim gücü belirler.!!
    Ülkenin durumunu.!!!
    Böyle dangalaklar olduðu sürece.!!
    Ülkenin iki yakasý bir araya gelmez.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •