Sayfa 583/1007 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    5 haftalık yalandan yukarı sürme trendi bitti
    Yüzde 25 e yaklaşan kısa vade , yükselişe yalandan yukarı sürme dediniz pesss.😂

Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Para olmuş pul, şirket değerleri olmuş çöp değerinde .. ve hala paranın yarından daha iyi olduğu günler bu günler . şirketlerin ürettikleri 3-5 katına çıkmış şirket yerinde saymış pd/dd si çökmüş.. hala trend bitti ayakları . hele bi seçime start verilsin ve anketler iyice dönmeye başlasın.
    burda düşecek yazanların uzun vadeli bir trend kastettiğini sanmıyorum. kast edilen şudur: hızlıca bir V çizip longa iyice inananların stoplarını patlatıp yola devam etmek. öyle palanın kayığına bineyim longdan sürekli kazanayım olmaz yani.

hisseciler için zaten sorun olmaz.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Kara Kemal TEKFEN aldın mı
    15 günde parayı katlar mı.
    almıştım bir hafta on gün kadar evvel, elleşmiyorum
    biraz da kordsa taşıyorum, bi de turcas petrol- mükemmel ilk çeyrek gelecek

trade etmek için ana kağıtlar, thy akbnk kchol falan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ''Adam kazandı''...100 kaplan gücünde.

''Genç ayılar rahatsız'' olsa ne olur.Yetişkin boğalar var.

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    2550 açılan şort kar yazıp kapattık...
    2600 (271,4) 1 şort 2650 (276,2) 1 şort etti 2 şort..3000'e kadar açar sonra beklerim.

Yatırım tavsiyesi değildir. Satış gelecek manasında açmıyorum. Strateji gereği açıyorum. Diğer vadeden açıyorum.

Elimde hisseler de var. Vakbn, isctr, algyo, bucim, basgz asels, ISFIN... Hisselerimde %20-%40 arasında kardayım. Hisselerimi bi %10 daha yükselirse satıp. Şortlarımla baş başa kalacağım.

isgyo senden çok erken çıktım 4 katladın be.

ISCTR'yi yazmıştım. Her hafta %5 kazandırsa yeter Ayda da olur tuık enf. yakalarız.
    2650'te açılan şortlarda kar yazdı 300 tl. 2600 duruyor. Gelirse 2650 ten kafasına bir daha.
    Ne güzel yukardan şort açtım...2615 lerdeyken 2620 olunca al diye şartlı alış giriyorum. 2550 lere aksa iyi para sayılır günlük.

Malum hayvandan bir kıl daha kopardık.

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    HALKB +4.55 yapmış ..haala memedabi ye laf eden var ya
    memedabi boşuna uyarmadı...
    yılan konusuna da değinse..
    vuracaz mı kafasına, yoksa çiftleşme mevsimileri diye dokunmuyormuyuz ?
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    HALKB +4.55 yapmış ..haala memedabi ye laf eden var ya
    Bir yıldır halkb 4bucuk 5bucuk arasında zaten merdabi diğer hisseler bize tur üstüne tur bindirdi memedabi bi gün yüzü güldü, onuda nazar ettin ballandıra ballandıra yüzde 4bucuk yapmış derken maşallah der bi insan merdabi yarın halkı zopalarlar sa sebebi sensin memedabi değil, o sırasını savdı.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkara üstadın işlemiş olduğu konuda ana tema tarrak olunca konuda eşşek olunca. Benim için eşeğin dikkat çeken yönü var kulakları ve tarrağı. Zekası ve çalışkanlığı da ayrıca takdire şayan
    Bahsedilen canlı tek ş ile yazılır dikkat çeken yeri de gözleridir , senin dikkatini çeken ise T değil Y ile yazılır(klaviyede yan yanalar ondan yanlış oldu herhıld ve r 3 defa vurgulu

Trükçe'yi düzgün kullanalım lütfen

https://www.youtube.com/watch?v=ix0WHKHhXUI
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 583/1007 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •