Sayfa 598/1007 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Viop XL

[IMG][/IMG]
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    %10 daha yükselmesi durumunda ikili tepe bölgesi DİRENÇ denilebilir mi?

https://www.imagevisit.com/images/20...04a67eab26.png
    9.76 üstüne çıktı bunun üstünde ilk zirveyi delip fibo 1.27 1.61 hedef olur..y.t.d
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. Bist Tüm işlem hacmi 51 milyar TL olduğu söyleniyor.

yarın için EREĞLİ de stop noktası bu gün dahil üç gün önceki çizgi belirtilmiş

3. kafanızı ağrıttım

hayırlı İftarlar

acemi biri olarak Endeks yönü hakkında bir tüyo vereyim,
    Endeks ağırlığı yüksek olan şirketlerde (EREGL,GARAN) gibi hisseleri incelediğimizde ÖRNEK Ereğli'de tepeden doji arkasından kırmızı mum gelmiş yani düşüş beklenir ayrıca yan tahtaların bir çoğunda ise kırılım sonrası onay çalışması var dikkat edilmeli mi ?

mümkündür. değerli bir bilgi.

japonlar pirinç bonolarını alıp satarken pratikte böyle bir şey keşfetmişler. yani teknik analizin bilinmediği dönemlerde bar boylarına ve hareketlerine göre tahmin yapmaya çalışmışlar.

pirinç de günlük hayatta çok kullanıldığı için hacim bilgisi de ister istemez grafiklere dahil olmuş.
    audentes Fortuna iuvat

Bist Tüm işlem hacmi 51 milyar TL olduğu söyleniyor.

yarın için EREĞLİ de stop noktası bu gün dahil üç gün önceki çizgi belirtilmiş
    bildiğim kadarıyla evening doji star stop noktası 2. gündeki dojinin en yükseğinden daha yüksek kapanış yapmasıdır.

ek: tabii bu dediğim şort poz için geçerli. çünkü doji ayı formasyonu düşüş onayı almış.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Trade amaçlı hisselerim var. bıst100 de 2.300 kırılmamalı.

Eğer orayı kırarsa -40 puan daha düşeriz...ABD piyasaları eksiyi azaltır veya artıya geçer umudumu koruyorum.

7. Limanı olan şirketler daha şanslı. Lojistik maliyetleri çok yüksek kg 2 dolardan aşağı her hangi bir şeyi kara yolu ile yurt dışına satmak zor gibi. Bulk işlemlerde gemiler daha hesaplı olabilir.

TCDD Taşımacılık 2020 faaliyet raporuna baktım, onlar da durumun farkında muhalefet ancak o şekilde rapor yazar. Çok vagon, lokomotif, sinyalizasyon, OSB hattı vs yatırımı gerekiyormuş. Çaışanların çoğu da yaşlanmış emeklilik bekleyen ve yeniliğe açık olmayan kişilermiş. Tahmin ettiğim gibi yük taşımacılığı ağırlıkla maden, mineral (kömür, cevher vs). Konteyner taşımacılığı için çok daha fazla yatırım gerekir. Normalde TCDD konteyner vagonu yanınnda en az 10000 konteyner kutusu üretip sisteme sokması gerekir.

Geçen TV'de bir iş adamı söylüyor, dışarıdan 1500 tonluk tren geliyor ama ülkedeki standartlar düşük olduğu için 750 tonluk iki trene bölünüyormuş. Youtube ABD ve Avustralya yük trenleri ise belki 3000 ton standartında en az 2 lokomotif bazen 6 lokomotif yüzlerce vagon çekiyor, bazıları çift katlı konteyner taşıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    2650'te açılan şortlarda kar yazdı 300 tl. 2600 duruyor. Gelirse 2650 ten kafasına bir daha.
    Ne güzel yukardan şort açtım...2615 lerdeyken 2620 olunca al diye şartlı alış giriyorum. 2550 lere aksa iyi para sayılır günlük.

Malum hayvandan bir kıl daha kopardık.
    Yine yazdı ...Her gün 300 tl veriyor pala.

Sayfa 598/1007 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •