Ehonomi çindede durdu
Vürüs mürüs hikaye
Çinlinin stoğa koyacak yeri yok mazotu O yüzden indirmiyor - Mazotu alan yok Depolarda yatıyo
Tanker sahibi de mazota başka müşteri bulamıyo
Alan razı veren bin razı durumu
Tahmin tabi bu
Ben fasist degilim
Ama onlar cirkin.
Bunun sebepleri var. Kuzey Amerika da (Avrupayi bilmiyorum) kadinlara cok fazla ozguven pompalaniyor. 3 yasindaki kiza sen kalkip erkeklerden farkin yok sunu kaldir bunu gotur kos tirman tir sur ucak sur insaat makinelerini kullan amelelik yap dersen sonunda kadinlarda erkeklesir. Bu dogal bir sonuctur. Vucut cevresine uyum saglamak yani adapte olmak zorunda.
100 yildir bu kadinlarin beynini yikamislar, vucutlari degisim gecirmis. Evrim gecirmisler. Kadinlar erkek gibi konusup erkek gibi hareket ediyorlar. Kaslari gelismis iri iri eller bacaklar. Bi konusuyor ses soprano degil artik tenore yakin cikiyor. Simdi bu kadar ozguven pompalanmis kadindan kadinsilik efemine hareketler bekleyemezsin. Bunlarin yapacagi evlilikte en fazla 2 sene suruyor hatta artik evlenmiyorlarda cocukta yapmiyorlar. Isleri gucleri dunyayi dolasmak macera yasamak vs vs vs.
Butun bunlarin sonucu olarak nasil olsa cebimde param var kariyerim var guzel gozukmek zorunda degilim erkek lazimsa bardan yada internetten bulurum diyorlar. Kendilerine bakmak ceki duzen vermek yok guzel gozukeyim bakimli olayim yok. Herseyde rahatlik on planda. Ben rahat olayim isterse dunya batsin onemli degil. Cunku bunu ilkokullarda kreste ogretmeye basliyorlar. Ben bile yakisikli falan degilim kac defa yasli kadinlar tarafindan tacize ugradim. Nasil bir ozguven nasil bir rahatlik nasil olsa polis cagirsan kadin oldugu icin o hakli cikacak. Kac tane arkadasim amerikali karisindan dayak yedi. (gulmeyin cok ciddiyim)
Amerikali ogretmenlerle agiz dalasina girdigim cok oldu. Bunlar insan degil baska bir yaratik. Neyse gene sinirlerim gerildi.
Halkın Enflasyonu bu hafta ;
Biber 40
domat 40
kıvırcık 15
havuç 5
çilek 25
kabak15
patlıcan 35
fasulye 40
Sürekli aynı kişi, dar görüşlü, sabit fikirli, bilimden uzak köşe başı çekirdekçi muhabbeti.
100 yılda evrim geçirilebileceğini düşünüyor daha ne olsun yav.Evde sesli bir şekilde entry sini okuyup onun adına utandık(önce baya bi güldük tabi
).
Tanıdığı 3 kadından(iyi ihtimalle) aldığı veri ile milyonlarca kadını yaftalayabilecek cesareti de var üstelik.
Yer İmleri