Kurulda sorulacak tek soru, kasadaki parayı temettü vermeyip ne yapacaksınız.
Kurulda sorulacak tek soru, kasadaki parayı temettü vermeyip ne yapacaksınız.
Nakit temettü dagitan sirketlerin PD i ne kadar? Rta nin da temettü vermemesi bu sartlar altinda bu bilanco ile gayet normal bence. Benim yerime o parayı duzgunce yonetmeleri temettu vermesinden daha iyi olacaktir.
Angen temettü verecekmis. 2.77 brut net 2.5 tl. Nasil etkilicek bakalim hisse fiyatini.
Temettu yatirimina da hic ısınamadım. Hem temettu aliyosun hem vergi veriyorsun. Hemde hisse fiyati temettü oraninda dusuyor. Ne anladim ben bu işten.
.
Sen patronu alkislar iken burda ben hep yeren yazilar yaziyordum.
Simdi mi aklina geldi. Mal kacirdikları.
Sorunlu sirketlerin Toplanti tutanaklarini okumani tavsiye ederim. Rta genel kurulunda hic ilgisi olmayan sirketlerin yok su kadar para girdi yok bu kadar para cikti gibi sorunlarin soylenmesi cok ilginc. A1 capitali soylersin onun uzerinden konuya girersin bu kabul edilebilir. Ama A1 girisim ile ne alakasi olabilir.
Orcun Kalkan in istifasıni isteyin. Sirkete kattigi hic bir sey olmadı. Bu GK da bir kisiyi feda edip bizim gazimizi alacaklar muhtemelen.
Allah herkese sabır ve dayanma gücü versin.
Genel kurul a katilmayacagim gidip tutanak verecek varsa ozelden bende birkac sey paylasmak isterim.
.
Nasil yoneteceginiz sorusuna soyle cevap vereyim.
3 sene once A1CAP in %43 unu RTA ya uygun fiyata sattiniz. Yine boyle bir sirket bulup alabilirsiniz.
Sonradan da satilan sirket degerlendiginde acısını hisseden/yatirimcidan cikarmayi unutmayin ama diye de ekleyin.
.
investing.com sitesine adamın biri sürekli durmadan üşenmeden şöyle yazıp duruyor.
Yazan kişi : Para Makinesi
21 nisan diyorum buyuk haber gelicek. Argeler bitti fabrika bitti zengin etme zamanı.
1000 lira yapacak haberler gelecek. 21 nisanda buyuk haber var, kardesinize babaniza komsunuza aldırın.
O da Kafayı yemiş gibi görünüyor. Saat başı investing.com sitesine yazıp duruyor.
En kötü senaryolar hiçbiri gerçekleşmeden satın alındı, sonradan görüldü ki yurtdışı satış iptali söz konusuymuş. Ne zaman bir şirkete nispeten yüklü uzun vade yatırım yapsam burnumdan getiriyorlar, akla hayale gelmedik olaylar oluyor.
Neyse müjdeli haberi vereyim, ilave almamaya karar verdim.
Sattığım bir şey vardı, genelde sat-al yapmazdım ama pozisyon %100 gollük olunca dayanamadım, onu da geri aldım.
Anca kriptodan para dönüşü olursa, o zaman tekrar durumlara bakarım, kripto da durum buradan beter ama neyse, Allah'tan umut kesilmez... YTD![]()
Yer İmleri