Sayfa 657/1007 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Viop XL

(Güncelleme) Taşınan Açıklar da EREGL THYAO KRDMD taşınmış,

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o da yasaklanmalı tabi ama ben normal ottan bahsetmiştim

çayır çimen

:-) o da var demi ...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    :-) o da var demi ...
    normal bir birey

normal şartlar altında nereye gittiğini bile göremiyorsa

ya çekiyodur ya yiyodur

4. AB, Ukrayna'dan sonra Gürcistan ve Moldova'nın da üyelik süreçlerini başlattı

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'dan sonra Moldova ve Gürcistan'ın da üyelik süreçlerinin ilk adımı olarak, iki ülkeye gerekli formları sundu.

AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu üyesi Oliver Varhelyi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bugün Lüksemburg'da Moldova Dışişleri Bakanı Nicu Popescu ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili'ye AB üyeliği başvurusu için gerekli formu verdiğini duyurdu.

Varhelyi "İlk adım. Çok hızlı gitmeye hazırız. Bu yüzden ne kadar hızlı doldurursanız, AB Konseyi'ne o kadar hızlı görüş sunabileceğiz." ifadesini kullandı.

AB Komisyonu Başkanı Ursula Von der Leyen de 8 Nisan'da Kiev ziyaretinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e aynı formu teslim etmişti.

Anket niteliğindeki söz konusu form, AB Konseyi'nin talep ettiği üzere, alınan yanıtlar temelinde ülkelerin AB üyelik başvurusu hakkında Komisyonun görüşünün hazırlanmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Bugün AB ülkelerinin dışişleri bakanları Ukrayna ana gündemiyle Lüksemburg'da bir araya geliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aylık %5 hedef nasıl gidiyor...

kendim için ben onu %6 ya güncelledim...
    Bu ay garNti hedefi aşırttı geçen ay hedefi şaşırtmıştı
    bir halt olacağı yok.

6. İŞ Yatırım'ın sitesinde

Hedef
    SAHOL 13.55 18.10.2021 de en son güncellenmiş
    KCHOL 49.43 17.02.2022 de en son güncellenmiş

SAHOL için fiyatı yukarı çekmelerini beklerim, piyasanın çok altına kaldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. İhracat döviz gelirinin %25'inin TCMB'ye satılması uygulamasında oranın en fazla yüzde 50'ye kadar artırılması değerlendiriliyor - Sözcü

İhracat gelirlerinin TCMB'ye satılması uygulamasında oran artabilir
    İhracat döviz gelirinin yüzde 25'inin TCMB'ye satılması uygulamasında oranın en fazla yüzde 50'ye kadar artırılması değerlendiriliyor.
    Ekonomi yönetimi Merkez Bankası'nın (TCMB) yılın başında uygulamaya aldığı ihracatçı dövizlerinin rezervlere satın alması uygulamasındaki mevcut yüzde 25 olan oranın yüzde 50'ye kadar yükseltilmesini değerlendiriliyor.

Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak nihai kararın verilmediğini, kararın oranın yüzde 25'te kalma yönünde olabileceğini en çok yüzde 50'ye kadar yükseltilmesinin değerlendirildiğini söyledi.

OCAK AYININ İLK GÜNLERİNDE DEVREYE ALINMIŞTI
    TCMB konuya ilişkin yorum yapmadı.

Merkez Bankası ocak ayının ilk günlerinde devreye aldığı uygulama talimatı ile ihracat döviz gelirinin dolar, Euro ve sterlin cinsi olanların ihracat bedelinin yüzde 25'i düzenlendiği tarihteki işlem kuru üzerinden TCMB'ye satılmasına karar vermişti.
    sözcü internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
    https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...sag_textmanset

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Eğer hükümet değişirse: yaklaşılmaması gereken hisseler: EREGLİ-KARDEMİR,SASA,BIM,THY,ASELSAN ,gübrefab VS...

Bunların yıllarca endekse göre oldukça kötü performans göstermesini beklerim...SERMAYE DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK.bunlardan çıkan para başka hisselere akacak...

BALIK-KARINCA hikayesi.

xbnk/sanayi: 3.5 ile 0.5 arasında dolanmış..şimdi diplerde...hızlıca 2 ye gitmesini beklerim.

Ama hükümet aynı kalırsa aynı oyun ve hisselere devam...seçime 15 ay var...uzun zaman sayılır.
    Temettücüler.....Balık-karınca meselesi.

Sayfa 657/1007 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •