Ne haber geldi sanki bir düþüþ oldu. Belki BBVA'ya biri hisse devir etti moral bozacak yarýn.
Ne haber geldi sanki bir düþüþ oldu. Belki BBVA'ya biri hisse devir etti moral bozacak yarýn.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Adana'daki taþýnmazlar için en yüksek teklif, SASA Polyester Sanayi AÞ tarafýndan verildi
Özelleþtirme kapsam ve programýnda bulunan, Adana'nýn Yumurtalýk ilçesindeki taþýnmazlarýn nihai pazarlýk görüþmesi gerçekleþtirildi.
Hazine ve Maliye Bakanlýðý Özelleþtirme Ýdaresi Baþkanlýðýndan yapýlan açýklamaya göre, Maliye Hazinesi adýna kayýtlý Adana'nýn Yumurtalýk ilçesi Akyuva, Demirtaþ ve Hunutlu mahallelerinde yer alan 116 adet parselin/hissenin toplamý 4 milyon 58 bin 685,13 metrekare (bir bütün halinde) yüzölçümlü taþýnmazlar ve bu taþýnmazlar üzerinde bulunan yapýlarýn özelleþtirme ihalesi nihai pazarlýk görüþmesi yapýldý.
Nihai pazarlýk görüþmesinde en yüksek teklif, 2 milyar 139 milyon lirayla SASA Polyester Sanayi Anonim Þirketi tarafýndan verildi.
Kaynak : Anadolu Ajansý
500 tl cývarý m2 si.
YTD
ben tavan tavandan baþka birþey göremiyorum arkadaþlar
siz nereye bakýyonuz hangi borsa orasý ?
![]()
Macaristan Dýþiþleri: Rus doðalgazýný ruble ile ödemeke AB yaptýrýmlarýnýn ihlali anlamýna gelmez - Sputnik
Petro dolar devri kapanýp Gazpro ve Petro Ruble devri baþlayacak.
Ruble rezerv para olacak/MI.?
YTD
Rusya Ruble'yi altýna endeksledi diye bir laf geçti geçen TV'de. Detaylý bir açýklama görmedim henüz.
Twitter'da Rusya'nýn BM Güvenlik Konseyi üyeliði SSCB daðýldýktan sonra tekrar oylanmadý diye haber vardý geçen gün. Psikolojik harp de var.
Yer Ýmleri