Rus petrokimya üreticisi Sibur'un, sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) taşıyan gemilerini Amsterdam-Rotterdam-Anvers bölgesinde boşaltamadığı için yükünü Aygaz'a sattığı ve Türkiye'ye yönlendirdiği haber veriliyor. Reuters'in iddiasına göre, gemiler Dörtyol limanına gidiyor. Diğer yandan ajans, Rusya'nın Baltık limanlarından Türkiye'ye petrol sevkiyatının Mart ayında rekor seviyeye ulaştığını yazdı.
...........
İşte tüm bunların bilinemediğini düşünemiyorum. Bu kadar iyi ekonomistler olan ülkede bile başı kesik tavuk gibi oluyorsak ben şahsım olarak fiziki dövizden ve altından asla vazgeçmem. Çünkü ; piyasaları bu duruma sokanlar sürekli döviz ve altın topluyor olabilirler ! Günü , saati geldiğinde süper devalüasyonla süper zengin olmayı kafaya koymuşlarsa eninde sonunda sabreden tesadüfen de olsa birikimini koruyacaktır. Tamamen şahsi düşüncem olup, yatırım tavsiyesi veya yönlendirmesi değildir. Yatırım için uzmanlardan yardım alınmalıdır.
Son düzenleme : ressam; 12-04-2022 saat: 11:50.
Daha az önce şüphelerimi yazmıştım. Şimdi viop başlığında bununla ilgili link koymuşlar.
https://kronos35.news/tr/borsa-krali...rlestiriliyor/
Vakıfbank Özel Bankacılık 185K USD dolar faiz 35 gün, %1,30
Yer İmleri