Sayfa 107/1122 İlkİlk ... 757971051061071081091171572076071107 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Yuzde 5 stopaj o.........

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    0,95 nedir?
    hisse vadeli son gün ne oluyor? fiziki teslimat var mı? yani aldığımız hisseyi son gün satmazsak ne oluyor? yada son gün ne yapmalı?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Rus petrokimya üreticisi Sibur'un, sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) taşıyan gemilerini Amsterdam-Rotterdam-Anvers bölgesinde boşaltamadığı için yükünü Aygaz'a sattığı ve Türkiye'ye yönlendirdiği haber veriliyor. Reuters'in iddiasına göre, gemiler Dörtyol limanına gidiyor. Diğer yandan ajans, Rusya'nın Baltık limanlarından Türkiye'ye petrol sevkiyatının Mart ayında rekor seviyeye ulaştığını yazdı.

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Enflasyona endeksli mevduat gelecekmiş Mayıs ayında çıkar gibi tabi TÜİK verilerine kim güveniyorsa
    ...........
    İşte tüm bunların bilinemediğini düşünemiyorum. Bu kadar iyi ekonomistler olan ülkede bile başı kesik tavuk gibi oluyorsak ben şahsım olarak fiziki dövizden ve altından asla vazgeçmem. Çünkü ; piyasaları bu duruma sokanlar sürekli döviz ve altın topluyor olabilirler ! Günü , saati geldiğinde süper devalüasyonla süper zengin olmayı kafaya koymuşlarsa eninde sonunda sabreden tesadüfen de olsa birikimini koruyacaktır. Tamamen şahsi düşüncem olup, yatırım tavsiyesi veya yönlendirmesi değildir. Yatırım için uzmanlardan yardım alınmalıdır.
    Son düzenleme : ressam; 12-04-2022 saat: 11:50.

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Enflasyona endeksli mevduat gelecekmiş Mayıs ayında çıkar gibi tabi TÜİK verilerine kim güveniyorsa
    Bankaların elinde enflasyona endeksli tahvil bol miktarda var ve bu nedenle ciddi para basıyorlar...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. Daha az önce şüphelerimi yazmıştım. Şimdi viop başlığında bununla ilgili link koymuşlar.

https://kronos35.news/tr/borsa-krali...rlestiriliyor/

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Daha az önce şüphelerimi yazmıştım. Şimdi viop başlığında bununla ilgili link koymuşlar.

https://kronos35.news/tr/borsa-krali...rlestiriliyor/
    Analiz ve geçmişin hatırlatması güzel olmuş, ancak bireysellere çıkış için önerisi yok.

Sanki sadece dolarda, altında kalın iması var....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Vakıfbank Özel Bankacılık 185K USD dolar faiz 35 gün, %1,30

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Vakıfbank Özel Bankacılık 185K USD dolar faiz 35 gün, %1,30
    İlk hosgeldine 2.75 veriyorlar.

Sayfa 107/1122 İlkİlk ... 757971051061071081091171572076071107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz