Sayfa 668/1007 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop XL

1. Bir de parça bütünü yansıtır veya ona benzer bir söz var. İstatistik bilimi buna dayanıyor.

İyi seçilmiş gözlem grubu bütünün davranışını yansıtabiliyor. Büyük kurumların müşteri tabanı var, mutlaka onları sınıflandırıyorlardır ve onların hesaplarına bakıyorlardır. Belirli bir grup alınca almak, başka bir grup alınca satmak onlar için akıllıca oluyordur.

Veri tabanı ne kadar temiz veya geniş olur ise isabet ihtimali o kadar artıyor olması lazım.

Bir büyük yatırımcı, şirket çalışanları alıyorsa alırım ama çalışanlar satıyor ise satmam diyormuş, tabi bu çok eskimiş olabilir. Arada KAP'da yöneticiler hisse alarak eski moda motivasyonu yatırımcılara sunabiliyor, belki artık ters indikatör olmuştur. Takaslar da artık ters motivasyon için kullanılıyor olabilir, o da eskidi bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Eeee şimdi alıyoz mu satıyoz mu

SPOT

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Eeee şimdi alıyoz mu satıyoz mu
    Ben istikrarlı olsam ters indikatör olurum, ama istikrar yok.

Komşum iki kere aradı ikisi de ters oldu, geçen hafta kar realizasyonu yap dedi borsa arttı, dün de al borsa çıkıyor dedi bugün düştü. Onu takip edeceğim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İnsafsız pala duşakabinde incir yaprağı ile yakaladın üstüne zenciler ile geldin elektrik vermek ne demek yav
    mübarek ramazan günü , fantezilerin ilginç

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben istikrarlı olsam ters indikatör olurum, ama istikrar yok.

Komşum iki kere aradı ikisi de ters oldu, geçen hafta kar realizasyonu yap dedi borsa arttı, dün de al borsa çıkıyor dedi bugün düştü. Onu takip edeceğim.
    sağlam indikatör yakalamışsın kaçırma
    arada tiyoları paylaş
    ayasofya tiyoları bıraktı fantazi yazmaya başladı
    bir halt olacağı yok.

7. Şimdi her müşteriye test yapıyorlar, testleri davranışları ile karşılaştırıp onaylayabilirler. Sonra da gruplar a,b,c,d,X diye sınıflayabilirler. Sonra da X in davranışlarını a,b,c,d ile karşılaştırıp onaylarlar, sonra da kendileri stratejileri ile karşılaştırabilirler. Her kurumda bir kaç tane X1 veya Alfa1 yatırımcı ya da trader örneklemesi vardır.

Akıllı traderlar bir kaç aracı kurumdan çalışıyor bence, daha akıllılar yurt dışından veya fonlar üzerinden işlem yapıyordur. Bazı özel fonlar var sadece belirli nitelikteki yatırımcılara açık, ama gayri rsemi grupları yetkili organlar yakalıyor ve siz hile yapıyorsunuz diyor.

Piyasanın ekonomiyi yansıtması için tam bir gizlilik ve aynı zamanda şeffaflık nasıl sağlanır onun düşünülmesi lazım, yoksa oyun yeri olmaya devam eder borsa.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sağlam indikatör yakalamışsın kaçırma
    arada tiyoları paylaş
    ayasofya tiyoları bıraktı fantazi yazmaya başladı
    Şimdi durup dururken sorunca indikatör dışarıdan etkilenmiş oluyor, o yüzden sağlam indikatöre bile gidip sormak sakat.

Sayfa 668/1007 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •