Aynen oyle...yakin zamanda cok iyi yerlere gelecegine inaniyorum...hala firsat buldukca ekliyorum...
Aynen oyle...yakin zamanda cok iyi yerlere gelecegine inaniyorum...hala firsat buldukca ekliyorum...
Rica etsem
Son Gelir Tablosundaki net Kambiyo karının (kambiyo geliri-gideri) ne kadar olduğunu yazabilirmisiniz
O doğrultu da 2022/01 çeyrek kar tahminim olacak
Saygılar
Ortak 3 ve 4Ç tablolarını detaylı koymak lazım, uzun iş. Esas Faaliyetlerden Diğer Gelirler, Giderler, Yatırım Faal. Gelirler Giderler, Finansal Gelir/Giderler totalde bunların etkisini kaba taslak +10 milyon civarı hesapladım ben. Burda önemli olan ciro ve brüt kar marjı (satışların maliyeti). Faaliyet Giderleri 19 milyon aldım ben, yakışıklı çıktı sonuç.
İnşallah yanıltmaz. Şu temettü politikasıyla ilgili politikasını bilançonun arkasına bağlarsa iyi olur da korkum unutulur gider. rüştünü ispat için bazı şeyler şart, tek bilanço ile yüksek ilgi kolay değil. Yatırım yaptık bekliyoruz ilk çeyrek bilançosu kara kedi ak kedi ortaya çıkaracak. Olumlu olursa dış piyasalarda yeni pazar bulma faaliyetlerini 2Çte ölçmek için bekleriz.
Yatırım tavsiyesi değildir, amatör hesaplarım hatalar içerebilir.
MERCN hisseyi sürekli topluyorlar.
Ama burada da kademeler çok dolu değil.
Satıcılar gönülsüz. Daha önce yazdığım gibi
ilk çeyrek bilanço kokusunu birileri aldı ama
yeterince hisse alamıyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tamam ben buldum
Yaklaşık 46 milyon...
Sanırım kasada 10 milyona yakın bir dolar olsa gerek
İhracatın toplam satımlardaki payının yüzde 30 olduğu gibi bir açıklama yapılmıştı sanırım
Sektörün İhracatta ki 3 aylık artış oranı
Enflasyon oranını da dikkate alırsak benim yaptığım kabataslak bir ilk çeyrek kar rakamı oluştu bu tahmini mi önümüzde ki zaman zarfında isteyen olursa yaxabilirim
Aman arkadaşlar tıp diyoruz ve maşallah diyerek yola devam. Sessizlik iyidir. Zaten hepimiz biliyoruz güzel bilanço gelecek inşallah. Kesinlikle ytd.
Tüm seneyi baz alırsak %36,32 ihracat oranı, son çeyrekte ise satışların %43,64ü ihracat olmuş.
Az miktarda döviz borcu da olduğundan kasadaki net döviz pozisyonu 117 milyon TLye karşılık geliyor 31 Aralık itibariyle.
Sektör ihracat oranlarına bakarken şehir bazlı (Denizli) bakmak en doğrusu.
Yine en son bilanço yollayan şirket olmaz umarım.
Yer İmleri