Sayfa 80/472 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 633 - 640 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bu sene agustos ta gelince sorayim.... Evlere ve is yerlerine yakit kazani ile ilgili bir is yapiyor, ozel sektor patron yani adam, ekipleri filan varmis, oyle anlatiyordu.. Pelet sobasi filan mi dedim degil dedi, farkli bisi sanirim...

duzeltme, yazlik ta calismiyo, yilda bir ay kadar yazliga gelip cevre geziyo filan, kalan donem hollanda da calisiyo....
    özel sektörde kendi isi varsa aylik ciro 20.000 € ola bilir.

2. Arkadaşlar bu yıl iyi, kötü, az, çok her neyse eytliler ile ilgili bazı maddeler olacak gibi. Peki bunlar sizce 3 veya 4 maddede neler olabilir. Fikirlerinizi yazabilir misiniz? lütfen. Saygılar

Benim yaklasik 330 gun filan kaldi emekli olmaya
    dokuz yil bekledim, son 4 yil sifir maas ile
    simdi ben bekledim de tam sure beklemeyenlere gore ben sansiz degil miyim bu durumda..

Saygilarimla..

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu yıl iyi, kötü, az, çok her neyse eytliler ile ilgili bazı maddeler olacak gibi. Peki bunlar sizce 3 veya 4 maddede neler olabilir. Fikirlerinizi yazabilir misiniz? lütfen. Saygılar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim yaklasik 330 gun filan kaldi emekli olmaya
    dokuz yil bekledim, son 4 yil sifir maas ile
    simdi ben bekledim de tam sure beklemeyenlere gore ben sansiz degil miyim bu durumda..

Saygilarimla..
    Çok haklısınız Servetbey. Maalesef kişiden kişiye bu gibi durumlar ağır yada hafif şekilde değişmekte. Kader diyelim. Bende mecburi günlerimi emeklilikten tam 18 yıl önce bitirdim ve durdurdum. Şimdilik daha 7 yılım var. Ama eyt müjdesinide sabırsızlıkla bekliyorum. Umut fakirin ekmeğidir işte. Dağ fare doğurmaz inşaallah. Saygılar

Cok fena ....

sayin akhisar li dostum..
    emekli lik oncesi gunlerimizde de bisikletci leri izliyorum tavsiye ederim..
    yarin manisa icinden baslayan ve ayvalik a uzanan etap var, bol manzarali izliyoruz...

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Çok haklısınız Servetbey. Maalesef kişiden kişiye bu gibi durumlar ağır yada hafif şekilde değişmekte. Kader diyelim. Bende mecburi günlerimi emeklilikten tam 18 yıl önce bitirdim ve durdurdum. Şimdilik daha 7 yılım var. Ama eyt müjdesinide sabırsızlıkla bekliyorum. Umut fakirin ekmeğidir işte. Dağ fare doğurmaz inşaallah. Saygılar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cok fena ....

sayin akhisar li dostum..
    emekli lik oncesi gunlerimizde de bisikletci leri izliyorum tavsiye ederim..
    yarin manisa icinden baslayan ve ayvalik a uzanan etap var, bol manzarali izliyoruz...
    Hayırlı yolculuklar ve iyi seyirler sizlere. Ben bugünlerde ağaçların budamasıyla uğraşıyorum valla. Yorucu ama mecburi. İnşaallah o günlerde gelir bakalım. Emeklilikte bisikletten ziyade yürüyüş yaparız herhalde. Hayallerimiz çok ama nasip bakalım. Önce sağlık olsunda. Saygılar

7. Vasıflı derken neyi kastediyorsunuz.

Benim teyzem okumamıştı ama iyi bir terzi idi vasıflı idi yani annem kadar olmasın banliyö değil şehir merkezinde iki tane havuzlu villa yaptırmıştı

Annem değil havuzluyu düz villa bile alamadı istanbuldan .

8.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu yıl iyi, kötü, az, çok her neyse eytliler ile ilgili bazı maddeler olacak gibi. Peki bunlar sizce 3 veya 4 maddede neler olabilir. Fikirlerinizi yazabilir misiniz? lütfen. Saygılar
    30 yıl 9000 gün 50 yaş şartı aranacak. Diğer durumda zor gibi.

Sayfa 80/472 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •