İş Bankası geçmişte holdingleşme için çalışma yapmış ama çok fazla vergi gideri doğmuş vaz geçmişler diye okumuştum. İleride bankaların bir seferliğine tekrar yapılanmasına izin verebilirler. Ayrıca Katılım Bankası kurmak isteyene ayrı iştirak olması gerektiği söylenmiş.
Bir yandan hissedarın çıkarı korunmalı bir yandan da bankaya varlık emenet edenin hakkı korunmalı, bir yandan da verimli ve etkin bir yönetim imkanı olmalı. Şu şekilde bir çalışma yaptım, daha detaylı da düşünülebilir. Tüm bankaların belirlenecek yapıya ileride gelmesi istenebilir.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ISFIN VE ISGYO taban.. 2.taban
Bu tip cılız, dandik kağıtlara vadeli verilmesi anlamsız..
Başında İş yazdığından olsa gerek..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karamemedin de öpmediği adam kalmadı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Günaydın,
viop üstadlarına nacizane bir sorum var. cevaplar için şimdiden tşk.
x hissesi 31 mayıs da temetü verecek, elimizde spotda mal tutup aynı miktar da mayıs vade için short açarsak.
vade sonunda shortlar spot ile kapanacak, temettü alırmıyız?
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
sonbahar çokta erken seçim anlamına gelmez...ama olsun tabii ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur...
belki şöyle bir şey olur...yılın 2. yarısı için emekli, memur v.s. iyi bir zam yapıp eyt myt v.s. ile hemen o gazla seçime giderler...düşük ihtimal bence...
.......Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya "YSK İl ve İlçe Seçim Kurullarının 6 Temmuz tarihine kadar tamamlanmasını istedi. Sonbahara dikkat!!!"değerlendirmesinde bulundu.....
https://odatv4.com/guncel/yuksek-sec...-temmuz-235408
Yer İmleri