Küresel ısınma nedeniyle dünya hızla çölleşiyor.
10-20 yıllık uydu resimlerinde bu çok açık.
Kuzey afrika ve ortadoğu toprakları bitiyor.
Bizde de konya başta olmak üzere iç anadolu çölleşiyor.
Önümüzdeki dönemde su ve gıdaya erişim hayati önemde olacak.
Kuraklık ve bu ülkelerdeki aşırı nüfus artışı ile daha çok mülteci gelecek.
Muhtemelen TC artık tek ulus olamayacak diye yorumlar yapılıyor.
Taaa en kuzeydeki iskandinav ülkeleri bile görçmenleri ülkelerine grei göndermeye çalışırken biz ümmet yalanı ile siyasi çıkar için ŞİMDİLİK nerdeyse her ulustan on milyonu kabul etmişiz. İş, her türlü sağlık, eğitim, gıda yardımı vermekle de sınır değil.
Bunların aile başı 5-6 adet çocukları mükemmel türkçe biliyor. Bunları göndermezsiniz.
Özetle bu nüfus GÜYA SURİYEDE ROL KAPMAK İÇİN, verilen yanlış kararlarla TC da dahil edildi...
Şamda namaz kılınacaktı, Halep bile yalan oldu.
Eldekiler de gidiyor. Bak Hatay a...
Artık bu saatten sonra yapacak bir şey yok.
Giden zaten olmaz da, Esat kendisi ile savaşan, isyan eden EN RADİKAL grupları neden ülkesine kabul etsin.
CNN Türk gazetecisi bile Kuzey Suriyede başını kapatarak yayın yapmak zorunda kalmadı mı?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
İşin gerçeği ne?
Mülteciler akın akın her yönden karadan, denizden TC ne geliyorlar.
Hatta genç afganlar çoban olup et fiyatarını düşürecekti diye göz de yumuldu diye yazıldı çizildi.
Biz ne yapıyoruz.
Almanyanın verdiği bi-iki milyar ile bize girenleri AB ye yollamamayı başarıyoruz.
AB, mülteciler, iktidar Herkes bu düzenden mutlu.
Bize ne oluyor?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 100 milyar liralık ihracatçı, 50 milyarlık turizmci kredisinin fonlaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından sağlanacak. Bloomberg HT’nin edindiği bilgiye göre, krediler ithal ikamesine dönük yatırım yapacak ve döviz gelir taahhüdü bulunan yatırımlara aktarılacak. Yerli makine yatırımları önceliklendirilecek.
https://m.bloomberght.com/150-milyar...cmbden-2304335
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bedava sağlık hakları iptal olsa, bayram tatiline gidenler alınmazsa, dükkan açanlara extra vergi konursa, üniversite öğrencilerinin bursları iptal olursa vs vs....
belki geri dönebilirler....
Sol düşünceye sahibim ancak göçmenler için evlerini yurtlarını terketmişler başka bir ülkeye sığınmışlar zor durumdalar gibi bir edebiyat hiç yapmayacağım.Metroya biniyorum onlarcası,parkta oturuyorum etrafımız Suriyeli Afgan dolu,sokakta yürüyorum adım atamıyoruz,markete cafeye gidiyorum her yerdeler.Acayip gıcık oluyorum.Artık ilk zamanlarda ki çekingenlikleri de kalmadı toplu geziyorlar sürü gibi ellerinde telefonlar nargileler.Okuyoruz görüyorüz kadınlara karşı yaptıkları sapıklıklar video çekmeler bizim ülkemiz de yaşayıp ekmeğini yiyip bizlere yapmış oldukları hakaretler kabalıklar.
Ne olacak bu iş böyle üç yıl ,beş yıl,on yıl sonra.Milyonlarca göçmen.Bu ülke bu yükü nasıl kaldıracak.Güzelim ülkemizi ne hale getirdiler.Çocuklarımızın geleceğini düşünüp gece bile rahat uyuyamıyorum bu haldeyim.
Zor durumda olanlar, genç kızların oralarını buralarını vidyoya çeker mi....
Yer İmleri