Sayfa 25/210 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Şimdi fark ettim. Sabah 10:02 de kahvaltımı yaparken, isgyo 11.46-11.49 arası % 20 kar al yapmış. %20 lik kısım için gerçekleşen yıllık getiri yaklaşık %84 olmuş.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yetişene kadar kapattılar marjı
    benim de robota geçmem lazım
    ISGYO da yeni işlem açmadım. Saçma hareketler var, riske gerek yok. Sadece kar al yapar ve yeni vadeyi beklerim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. sabah açılışta,
    ISGYO,
    10.84 iken
    haziran vade satış 12.01 verdi.
    1.17 tl
    75 gün için %10 kar.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sabah açılışta,
    ISGYO,
    10.84 iken
    haziran vade satış 12.01 verdi.
    1.17 tl
    75 gün için %10 kar.
    Seans açılışı yani saat 10:00 öncesi ise işe yaramaz.

Muhtemelen kademelerde de çok az kontrat vardır.

5. Hekts, saat 15:00 da 21.82 ortalama ile vade sonuna 14 gün kala pozun %100 ünü kapatmış.

Beklenen getiri %36.26, gerçekleşen getiri % 68.75 :-)

Bereketli olsun...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hekts, saat 15:00 da 21.82 ortalama ile vade sonuna 14 gün kala pozun %100 ünü kapatmış.

Beklenen getiri %36.26, gerçekleşen getiri % 68.75 :-)

Bereketli olsun...
    ya karşı taraf emri silerse , pozisyonun tek bacağı açıkta kalırsa ne olacak ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yetişene kadar kapattılar marjı
    benim de robota geçmem lazım
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    ISGYO da yeni işlem açmadım. Saçma hareketler var, riske gerek yok. Sadece kar al yapar ve yeni vadeyi beklerim.
    ISGYO tavan olmak üzere :-)

Risk derken bunu kastettim. Yeniden %50-60 yükselemez diye bir kural mı var :-)

Absurd hareketler varken teminat riskini almak mantıksız diye düşünüyorum.

Atasözü: Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur !

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ya karşı taraf emri silerse , pozisyonun tek bacağı açıkta kalırsa ne olacak ?
    Piyasa emri gönderiyorum. Açıkta emir kalmıyor:-) 1-2 kademe farklı fiyattan satabilir ama vade dolmasına 14 gün varken 29 günlük getiriyi cebe alıp 1-2 kademelik karı feda etmek mantıklı geliyor bana. YTD.

Boşa çıkan para ile yeni poz fırsatı kolluyorum:-) YTD.

Sayfa 25/210 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •