Sayfa 288/505 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. A1 Capital icin basvurulmadı. 100 den 175 milyona bedelsiz sermaye artirimi icin basvuruldugu soylendi. Basvuru da halka arza teminen sermaye artirimi yapilacagi bildirildi.

.

2. https://twitter.com/jenniferatntd/st...xbUHPz8fA&s=19

İşler karışmış durumda gibi sanki

Çin neden bu kadar ciddiye alıyor?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    A1 Capital icin basvurulmadı. 100 den 175 milyona bedelsiz sermaye artirimi icin basvuruldugu soylendi. Basvuru da halka arza teminen sermaye artirimi yapilacagi bildirildi.

.

4. Tahta sıg kaldı anladık spek inatçı , burası neden sığ kaldı ?

Neredesiniz millet

5. Dar alanda kısa paslaşmalar

6.10 -16.11

Bu iki kademede yoğunlaştı tahta

Tahta da yoğun satışlı mal Yok...

Sanki ky fiyat ortalasın diye bilinçli bir şekilde alım imkanı veriliyor.

Yüksek sayıda lot konulmuyor kademelere... Bittikçe mal ekleniyor kademeye.
    Tahta sanki dip yapıyor yatayda
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    A1 Capital icin basvurulmadı. 100 den 175 milyona bedelsiz sermaye artirimi icin basvuruldugu soylendi. Basvuru da halka arza teminen sermaye artirimi yapilacagi bildirildi.
    Hepsini birlikte değerlendirecek SPK. Tek bir onay gelecek muhtemelen. Ancak, Pardus halka arzı gündemdeyken A1 Capital halka arzını sümen altı yaptırtmıştır SPK'daki elemanlarına Muratçığım. Konuyu INFO emsal olacak şekilde sordum, dedim ne yapıyorsunuz kardeşim aylar geçmiş karar almamışsınız diye. Cevap bile vermediler. Çürüttüler sistemi, kafanı çevirdiğin her yer lağım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hepsini birlikte değerlendirecek SPK. Tek bir onay gelecek muhtemelen. Ancak, Pardus halka arzı gündemdeyken A1 Capital halka arzını sümen altı yaptırtmıştır SPK'daki elemanlarına Muratçığım. Konuyu INFO emsal olacak şekilde sordum, dedim ne yapıyorsunuz kardeşim aylar geçmiş karar almamışsınız diye. Cevap bile vermediler. Çürüttüler sistemi, kafanı çevirdiğin her yer lağım...
    İnşallah söylediğiniz gibi olur.

1. A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka açık hale gelmesi ile paylarının Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde işlem görebilmesini,
    2. kayıtlı sermaye sistemine geçmesini ve
    3. ödenmiş sermayesinin tamamı iç kaynaklardan/geçmiş yıllar karlarından karşılanmak suretiyle 100.000.000 TL'den 75.000.000 TL artırılarak 175.000.000 TL'ye yükseltilmesini

"teminen" esas sözleşme tadiline izin verilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verilmiştir.

Burada "teminen" in anlamı ne? Türkçe sözlükte bile yok. Benim anladığım 3 olayın gerçekleşmesini sağlamak amacıyla "Esas sözleşme tadiline izin verilmesi" için müracaat yapılmış. Bu bilgiler dahilinde bana göre sermaye artırımı için bile müracaat edilmemiş olabilir.
    Esas sözleşme tadili desek 7 ay mı sürer o da ilginç. SPK izin vermedi ve YK. yatırımcıyı etkilememek adına açıklamayı mı erteledi?

*Şu da olabilir. A1CAP in tümü (%96 sı) halka açık RTA ve GLRYH de ve SPK karından nakit temmettü dağıtman gerekli demiş de olabilir.
    Son düzenleme : ozmen; 16-04-2022 saat: 22:11.

8. SPK halka arzı kaç günde onaylar?

Başvurusu sırasında Kurula sunulan izahname ve finansal tablolar yetkili kuruluşun ve ortaklığın internet sitelerine ilan edilir. SPK, başvuruyu kamunun aydınlatılması ilkesi çerçevesinde inceler ve başvuru dosyasında eksik bulunmaması durumunda 20 iş günü içerisinde sonuçlandırır.

Sayfa 288/505 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •