Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 290/505 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Bedelsiz sermaye artışı kaç günde onaylanır. O da 20 gün içinde onaylanması mı? Gerekir.

Müracaat tarihi : 28.03.2022
    OZKGYO Özak Bedelsizi için;
    SPK Başvuru Tarihi 17.03.2022
    SPK Onay Tarihi 14.04.2022

Onaylanırsa elinde 100 adet RTALB hissesi olanın;
    2,3272 x 100 = 232,72 adet hissesi olacak.

*Hisse fiyatı ise muhtemelen bölü 2,3272 olabilir.

2. Hanı şu 20 gune onay gelır- 6 ay a a1 gelır dıyenlaer varya, hanı baska sırketlerın basvuruları ıle kıyaslayanlar, aradan zaman gecınce unuttunuz sanırım. o dedıgınız onurlu, duzgun sırketlerde olur. bu şirket bılgı saklamaktan uyarılmıştır mı , evet, patronu işlem yasagı cezası almısmıdır ? evet , bır suru sahte alım satım nedenı ıle haber kanallarında konusulmusmudur ? evet. ve sız tum bunlara ragmen bu sıretlerın basvuru sureclerını ve onay zamanları normal sırketler le aynı olacagını dusunuyorunuz oylemı ? ahhh ya çok safsınız yada kötu nıyetlı.. a1 kapıtal yarın ıtıbarı ıle 6 ay bıtıyor 6 ay.. YEDINCI AY a gırıyor A1 KAPITALIN bavurusu.. bunalar 40 mılyon sermayelı sırketın kasasında olan 160 mılyon lıkıt parayı ne yapacak.. yapılan arz hıkayelerı tamamen bu parayı unutturmak.. ne arzı ne haberı.. yalan hepsı yalan. hadı onay aşaması uzadı. yahu 3kuruş fıatlamaz mı, hanı borsda beklentı alınır ya.. nıye basvuru fıatlanmıyor ? cunku kendılerıde ve artık yatırımcıda bılıyor kı bu arz bınbır turlu oyuna ebe. belkıde bılerek eksık evrak ıle basvurmuslardır..

kendıme nottur ve uyarıdır, asla tavsıye ıcermez..zerre guvenmıyorum bu pslıklere, cunku her ıslerı PİSLİKK

3. Geri zekalımisiniz ayni olacagini soylemedik. Yukaridaki sirket ile karsilastir o sirkete gore zaten 1.5 ay gecikmis Esas sozlesme onayı. Sana iyilik yapan da suç. Siralama o sekilde olacak. Vertu Temmuzda basvurmus ama TIk yok. Onlarida gozonunde bulundur. Birebir ayni olacagini soylemedim zaten. Sen hala A1cap bedelsiz haberi gelecek diye bekle dur. Esas sozlesme tadil onayi gelmeden diger adimlara gecilemez. Belkide soyleneler gibi hepsi 1 arada gelecektir. Bende yanilabilirim.
    İsmail i ara sor.

Bekleyip filmin sonunu gorecez. Sen Guler kurulunda patron ne dedi onlari anlatsana bize tekrar moralimiz yerine gelsin Şaho.

Harbi sen kimsin? Ya Güven sin yada Özcan. Genel kurulda neden gelenlerle tanisamadın onuda anlat.

.

4.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    Geri zekalımisiniz ayni olacagini soylemedik. Yukaridaki sirket ile karsilastir o sirkete gore zaten 1.5 ay gecikmis Esas sozlesme onayı. Sana iyilik yapan da suç. Siralama o sekilde olacak. Vertu Temmuzda basvurmus ama TIk yok. Onlarida gozonunde bulundur. Birebir ayni olacagini soylemedim zaten. Sen hala A1cap bedelsiz haberi gelecek diye bekle dur. Esas sozlesme tadil onayi gelmeden diger adimlara gecilemez. Belkide soyleneler gibi hepsi 1 arada gelecektir. Bende yanilabilirim.
    İsmail i ara sor.

Bekleyip filmin sonunu gorecez. Sen Guler kurulunda patron ne dedi onlari anlatsana bize tekrar moralimiz yerine gelsin Şaho.

Harbi sen kimsin? Ya Güven sin yada Özcan. Genel kurulda neden gelenlerle tanisamadın onuda anlat.

.
    Ben A1 KAPITALIN ARZINI BEKLMEIYORUM, BU KONUDA HICBIR BEKLENTI BIRAKMADILAR SAGOLSUN YAPTIKLARI ILE. BENIM DERDIM ŞU, KASADAKI PARAYI NE YAPACAKLAR. RTALB IN 2020 VE 2021 KAR I NE OLACAK ? AYRICA HAKARET ETME LUTFEN

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ben A1 KAPITALIN ARZINI BEKLMEIYORUM, BU KONUDA HICBIR BEKLENTI BIRAKMADILAR SAGOLSUN YAPTIKLARI ILE. BENIM DERDIM ŞU, KASADAKI PARAYI NE YAPACAKLAR. RTALB IN 2020 VE 2021 KAR I NE OLACAK ? AYRICA HAKARET ETME LUTFEN
    2022 yatırımlarında kullnacağız dedi genel kurulda adam.

Yüksek ihtimal fabrikanın iç ürünleri için o para kullanılacak makinalar artık 1 2 milyon dolardan aşağı degil. 3 4 saglam makina alsalar o para gider zaten. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by magduryatirimci Yazıyı Oku
    2022 yatırımlarında kullnacağız dedi genel kurulda adam.

Yüksek ihtimal fabrikanın iç ürünleri için o para kullanılacak makinalar artık 1 2 milyon dolardan aşağı degil. 3 4 saglam makina alsalar o para gider zaten. ytd
    Soru şu; bu makınaları ne uretmek ıcın alacak.. bunu soruyorum.. bu acıklansın..mevcut fabrıkanın zaten kapasıte altı calıstıgı ortada, e kapasıte artırımıda yapmayacagı da bellı, pekı ne uretmek ıcın makına alacak soru bu..

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Hanı şu 20 gune onay gelır- 6 ay a a1 gelır dıyenlaer varya, hanı baska sırketlerın basvuruları ıle kıyaslayanlar, aradan zaman gecınce unuttunuz sanırım. o dedıgınız onurlu, duzgun sırketlerde olur. bu şirket bılgı saklamaktan uyarılmıştır mı , evet, patronu işlem yasagı cezası almısmıdır ? evet , bır suru sahte alım satım nedenı ıle haber kanallarında konusulmusmudur ? evet. ve sız tum bunlara ragmen bu sıretlerın basvuru sureclerını ve onay zamanları normal sırketler le aynı olacagını dusunuyorunuz oylemı ? ahhh ya çok safsınız yada kötu nıyetlı.. a1 kapıtal yarın ıtıbarı ıle 6 ay bıtıyor 6 ay.. YEDINCI AY a gırıyor A1 KAPITALIN bavurusu.. bunalar 40 mılyon sermayelı sırketın kasasında olan 160 mılyon lıkıt parayı ne yapacak.. yapılan arz hıkayelerı tamamen bu parayı unutturmak.. ne arzı ne haberı.. yalan hepsı yalan. hadı onay aşaması uzadı. yahu 3kuruş fıatlamaz mı, hanı borsda beklentı alınır ya.. nıye basvuru fıatlanmıyor ? cunku kendılerıde ve artık yatırımcıda bılıyor kı bu arz bınbır turlu oyuna ebe. belkıde bılerek eksık evrak ıle basvurmuslardır..

kendıme nottur ve uyarıdır, asla tavsıye ıcermez..zerre guvenmıyorum bu pslıklere, cunku her ıslerı PİSLİKK
    50 kere yazdım. Para vadeli mevduatta TL olarak. 1.2 milyon USD ise döviz vadeli hesapta. 5 milyon liralık da tahvil almış, 38 milyon lira da A1 kaoitake adat geliri ( yıllık resmi fauz) işletiyor
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

8.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    İnşallah söylediğiniz gibi olur.

1. A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka açık hale gelmesi ile paylarının Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde işlem görebilmesini,
    2. kayıtlı sermaye sistemine geçmesini ve
    3. ödenmiş sermayesinin tamamı iç kaynaklardan/geçmiş yıllar karlarından karşılanmak suretiyle 100.000.000 TL'den 75.000.000 TL artırılarak 175.000.000 TL'ye yükseltilmesini

"teminen" esas sözleşme tadiline izin verilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verilmiştir.

Burada "teminen" in anlamı ne? Türkçe sözlükte bile yok. Benim anladığım 3 olayın gerçekleşmesini sağlamak amacıyla "Esas sözleşme tadiline izin verilmesi" için müracaat yapılmış. Bu bilgiler dahilinde bana göre sermaye artırımı için bile müracaat edilmemiş olabilir.
    Esas sözleşme tadili desek 7 ay mı sürer o da ilginç. SPK izin vermedi ve YK. yatırımcıyı etkilememek adına açıklamayı mı erteledi?

*Şu da olabilir. A1CAP in tümü (%96 sı) halka açık RTA ve GLRYH de ve SPK karından nakit temmettü dağıtman gerekli demiş de olabilir.
    Teori mantıklı

A1 kapitalizm yazdığı kar rakamını ortaklara pay etmeden A1 arz olamaz

Angen de aynısı yaşamda, 210 milyon lira kar ortaklara dagitildiktan sonra arz oldu

Bizim istirakimiz olduğu için zaten kasamiza aktı o kar rakamı. Yani A1 kapital temettü vermiş oldu bize. Böylece bu teori gerçekleşti zaten.

Arzın önünde bir engel yok. Endejsin cafcaflı zamanını bekliyor patron arz için.

Muhtemelen enflasyon ile banka faizleri arasında ki uçurum kapaninca arz olacak . Gösterge faiz %24, enflasyon %107... Eşyanın kuralına aykırı bir durum. Hükümetin faiz inadı sona erince, piyasa oturur ve normale döner. Emtia , gayrimenkul, araba, ve tüm tucari mallar ucuzlar. Bbugun al sakla, yarın kar yap sat devri kapanır ve herkes yine borsaya döner
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 290/505 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •