Sayfa 971/1013 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. ZEROHEDGE KATAR'IN GELECEĞİNİ ELE ALMIŞ VE YAKINDA SAVAŞIN

SURİYE VE YEMENDEN SONRA KATARA SIÇRAYACAĞINI İDDİA ETMİŞ.

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...back-us-dollar

2. FAİZLERİ %15 YAPTINIZ; DOLARI 3.48 E DÜŞÜRDÜNÜZ AMA BİZ DOLARLARIMIZI SATMIYORUZ.

FAZLA ZORLAMAYIN, ÜZÜLÜRSÜNÜZ.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Oyle bir sey yok...Bugun Dogunun en ucra sehirlerinde bile 700-800 Liraya calisabilecek issiz gencleri zor buluyorsun.....Ama batida kole gibi kullanilan Suriyeliler var. Birakin dusuk maasi Suriyelileri aylarca kole gibi calistirip sonrada kovup maas vermeyenler var.
    Dayimin oglu Balikesir in Erdek Ocaklar koyumu kasabasi mi ne orada kooperatif baskani. 2-3 ay once Istanbuldayken kendisi anlatti

400 TL ye aylik masala calisacak cok adam var dedi bizim orada

inanmadim hadi oradan dedim yemin etti

Ben onun yalancisiyim
    ---------------------

Gecen yaz kemeralti Izmirdeyim, zeytinyagli sabun alicam goturucem amerikaya orada pek bulunmuyor

Kaldirimin kenarina adamin teki dizmis satiyor tanesi 3TL. Adam da dukkanda uzaktan izliyor

Adama gittim 10 tane alsam kac olur 20 tane alsam kac olur falan darken abi toptan istiyorsan sana ureticinin numarasini vereyim al cep numarasi ara kendini

Dedimki bu adam nerede?

Hatay da

Peki kactan satar bana? dediki ben tanesini 1TL den aliyorum

1TL ne kadar dusuk yahu bu adam nasil bu kadar ucuza mal ediyor?

Abi Suriyeden kacan cocuklara bes kurus para vermeden Karin tokluguna calistiriyor birde yatak veriyor o yuzden cok ucuza geliyor
    --------------------------

Turkiyede yasiyorsunuz Turkiyeden haberiniz yok

4. FED GONG 'U ÇALDI.

MEALİ : BORSALAR ÇOK UÇTU. KANTARIN TOPUNU KAÇIRIYOR.

GEREKİRSE FAİZLERİ ARTTIRIP, POPİŞLERİNE OT TIKARIZ.

5. 2000 VE 2008 KRİZERİNDE BORSALARDA GÖRÜLEN DÜŞÜŞLER; YAŞAYACAĞIMIZIN YANINDA ÇOK HAFİF KALACAK.

6. [QUOTE=Ahmetg;588773]Dayimin oglu Balikesir in Erdek Ocaklar koyumu kasabasi mi ne orada kooperatif baskani. 2-3 ay once Istanbuldayken kendisi anlatti

400 TL ye aylik masala calisacak cok adam var dedi bizim orada

inanmadim hadi oradan dedim yemin etti

Ben onun yalancisiyim
    ---------------------

Sayın Ahmet,dayınızın oğlu sizin saf duygularınızla oynamış,Ben Bandırma lıyım dediğiniz mevkiyi iyi bilirim,son yıllarda denizi yüzünden Erdek e tercih edilen bir belde dir Ocaklar..İnşaat işi gündelikleri bellidir,o dediğiniz rakam sadece haftalık kazanılır,eğer başka bir işkolu kastedilmişse o fiyata ancak yaz tatiline çıkmış ortaokul öğrencisi çalıştırabilirsiniz orada

7. BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE.

2017 Mayıs ihracat 13 milyar dolar
    2017 Mayıs ithalat. 21 milyar dolar

Açık 8 milyar dolar

İthal et
    İthal buğday
    İthal herşey

LA OĞLUM NE BİÇİM MEMELEKET BU YAHU. ÜRETİM DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ.

YAKINDA DONU DA KAPTIRACAĞIZ.

Trump sağı solu belli olmayan bir adam..ekibininde maşallahı var..

Çin'le sıkıntılar başlıyor gibi..

ABD'nin bir Çin bankasına K.Kore'den ötürü yaptırım uygulaması..ABD'nin Tayvan'a 1.4 milyar dolarlık silah satması ve Çin'in güney Çin denizindeki adaları silahlandırması bir şeylerin başlangıcı olabilir..

Ayrıca Almanya'daki G20 zirvesinin fiyaskoyla sonuçlanma ihtimalinden bahsediliyor..ABD'nin Brüksel'den bir takım ticari beklentileri Merkel'i kızdırmışa benziyor..

ABD'nin ticari korumacılık isteğinin şimdilik şantajlar üzerinden sürdüğü anlaşılıyor..bir yerde bir kıvılcım çakarsa, işler çok zorlaşır..

Sayfa 971/1013 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •