Sayfa 603/997 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Efendim;
    bunnar, paralel evrende kurdukları bilmem ne sofrası adlı grupta her gün zatıaliniz ve dahi naçizane bendeniz hakkında atıp tutuyorlar; siz hala Kavak Yelleri namlı pembe diziden neyim bahsediyorsunuz ...

Ne diyeyim ki ben size şimdi Gaya ağbey; hangi gulağıma geleni anlatayım ki ...

Ne atıp tutuyorlarsa yazarsın, baksan ya foto moto deyip duruyorlar!

Gece atölyedeyim, herkes mini eteğindeki taşları döksün!

Reha abi ismin geçiyor tabii ama olumsuz , kötü bir söz söylemek ne haşa öyle birşey olur mu ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Reha abi ismin geçiyor tabii ama olumsuz , kötü bir söz söylemek ne haşa öyle birşey olur mu ?
    Vay hayin Ali bey vay, beni gaza getirip kendi fotosunu/totosunu unutturacak, aklınca!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vay hayin Ali bey vay, beni gaza getirip kendi fotosunu/totosunu unutturacak, aklınca!
    Bilirsiniz, kendileri bizim konseyde sözcümüzdü

6. Bu gün zebahlama nedeniyle dükkan kapalı.

Sizlere afiyet olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,067
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Benim olduğum mekanda, OLMAZ tabii ki,

erkenden köşe masadayım, sessizce takılıyorum..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

ÖNEMLEN Duyurulur!

Reha GAYA, öğlen güneşi göbeciğini ısıtınca değil, göbeciği soğuyunca kalkar!

Sayfa 603/997 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •