biraz tasarruf edilse tl bazlı açık falan kalmaz bizde.
tasarruf da her partinin dilinde ama kimse yapamıyor nedense.
2001 krizinden sonra da cok konusuldu bu makam araclari falan.
artarak devamke
biraz tasarruf edilse tl bazlı açık falan kalmaz bizde.
tasarruf da her partinin dilinde ama kimse yapamıyor nedense.
2001 krizinden sonra da cok konusuldu bu makam araclari falan.
artarak devamke
ben ilkeli bir insanım , ofisimdeki çalışma masasının karşısında , birbirine bakan , karşılıklı misafir koltuğum olmaz. hani misafir oturunca seninle iletişim kurmak için kafasını 90 derece çevirmek zorunda kaldığı. hee işte ben ona karşıyım. çalışma masamın arkasından misafirle iletişime geçmem. odanın diğer tarafında karşılıklı koltuklarda otururuz. birlikte mi çalışacağız , yanda yuvarlak masa var orada otururuz . ben misafirimin kafasını 90 derece sağa döndürüp , arama masa koyarak iletişime geçmem.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
%100 katılıyorum. Ben de düşmesi için hiçbir sebep göremiyorum mesela. Hatta bu fiyatlarda hala nasıl tutabiliyorlar anlamakta zorlanıyorum.
Gerçi tam 2 ay evvel 27TL den eregli satıldı bu borsada...
Mart sonu 12TL den geri çağrı yapılacak garanti hisselerini 10.90 dan sattılar şubar sonunda savaş bahanesi ile. 11 den almış olsanız bile tam bir ayda %11 garanti kazanç demekti. Bizim borsanın mantığı yok ama ucuzluk konusunda. Çok ucuzdu, hala çok ucuz. Bu kadar basit...
Perşembeye kadar satış baskısı olma ihtimali var. 2-3 gün testere yaparlar bence. Dikkatli olmak lazım. Perş ve cuma yukarı yönlü bir borsa bekliyorum. Herkese bol kazançlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Ayilar hadi yine iyisiniz , disarisi kipkirmizi . Altin brent hepsi ekside . Yesil olan sadece soya fasulyesi ve bulgur . Cuma gunu trent desteginde kapatan cogu hisse gapli eksi acarsa millet satmak icin siraya girip tabana kitler miyiz ki .
TESLA F/K... 176
TUPRAŞ F/K.... 19.16
GARANTİ.. F/K.... 4.56
Sasa..F/K...104
FROTO.. F/K... 12.02
Gidecek çok yol var...
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
....
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Ne oldu boğalık bitti mi
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri