Sayfa 812/1007 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop XL

1. sayın GMT..... tek yöne odaklanmayın bence.... adamlar bu fiyat aralığında tutarak bile göstergeleri döndürebilir.... benim söylediğim göstergeler yatay piyasada acaip para kazandırır... sen en uzak vadede kısa açmışsın birde... o vadede pek gösterge işlemez zaten... uzun vadede bizim borsa hep yukarı zaten.... ayrıca en uzak vade çok sığdır.... bazı arkadaşlar orada kısa pozisyon açıyor sık sık.... ama bence açmak mantıklı değil...
    ne kadar zarar yazdınız, kaç kontrat kısa yaptınız onu bilmediğim için bir şey de diyemiyorum... bir bakmışsın aralık ayında endeks 4000 lerde.... o zaman aralık vadede açtığın kısalar için gerçekten boşu boşuna beklemiş olacaksın...

2.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    inat la ilgisi yok..cuma gunku satisin ardindan sabah garan haberini heybeden cikarmalarinin teknikle vs hicbir ilgisi yok..al da verir sat da verir tabi ki dümeni boyle cevirirseler..ha sen al verdi diyorsun almalisin sat verdi satmalisin vs vs ben ona bsy demiyorum,ben de diyorum ki bir sabah aksamdan kalma tüm al verenlerin içine ederler 3 metre kirmizi cubukla..o da bana denk gelir illa ki..surekli al sat yapan takip etsin gostergeleri,ben tek yonlu olmaktan bile daha doğru kararlar verebilecegimi sanmiyorum,guvenmiyor ve inanmiyorum o konuda kendime..
    teknikle ilgisi var... bankalar direkt artı açıldı... garan % 5 primli.... dikkat ettiysen 2780 i gördü ve 2715 e indi... ardından da hızlıca döndü... aslında ilk sinyali saatlik macd 2745 de vermiş.... yani bugün tekniğe uyan malı götürdü.... ben şahsen garan ve diğer bankaların iyi açılış yapacağını, ama diğer hisselerle endeksi aşağı çekeceklerini tahmin etmiştim.... şu bir gerçek ki, robotlar iyi çalışıyor.... göstergeleri al verdirip döndürmek için ince bir şekilde çalışıyorlar....
    aslında ters pozisyonda kalınca insan hiç bir şeye güvenmiyor... sinirler geriliyor.... gerginlik arttıkça hatalı karar verme oranı artıyor... o nedenle bir yerde inat etmeye gerek yok aslında... borsa da fırsatlar hiçbir zaman bitmez dostum

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Sen şort açtıkça bu fark artacak.
    2. sırada Bugün 12 long açtı İŞ ortalaması 3291,5. Hatta gece seansında 2 long açtı İŞ.
    1. sırada En çok long açan 3174,6 ile INFO. Bir önceki gün şort açmıştı. (3200 üstüydü ort)
    3. sırada Sanko 5 adet 3178,5 ortalama long.

Bu İş hizaya gelmeden tahta düzelmez.

İŞ'in ayın 18'inde bu yana 123 longu var ve ortalaması 3260 sayılır.

Vadelide her gün işlem yapmak zorunda değilsin. Sen emir yazdıkça adam alacak. Çünkü karşısında güçlü el yok. Bileğini bükecek.
    QNF bile diş geçiremedi. 25.03.2022 den beri 532 long ortalaması 3156,6.

Ayrıca İŞ bugün tüm vadelerde long idi...
    Bir de ben bu İş yatırımın çok parasını aldım. Adam kıstırmaya çalışıyor. Ama yer mi Anadolu çocuğu. Sıkıntı yok biz çift taraflı işlem yapıyoruz. Stratejik işlemler ayrı tabi.
    Zannediyor ki ben boşum. Bunun karşılığında kaç tane long hisse var, banka var bilmiyor. Onlar bundan çok artıyor.
    Mesela gübre spot 82,65 açtı vadeli 80'lerde açtı...Gereğini yaptık tabi. Aslın bugün bir çok hisse de bu imkan vardı. Robot lazım robot.

Ben PGSUS, GUBRF, TOASO, THYOA, ISCTR, VAKBN, ISGYO, ALGYO bir çok hissede işlem yapıyorum.

Hisse vadeliler endeks vadelilerden daha güzel kar bırakıyor.

4. ben boşverdim kac zamandir..bu son turum..uzun sure de borsa viop bilmem ne al satmis vs ugramam,ne zaman cakilir yerin dibine fon alirim yatarim ustune senelerce,istedikleri kadar al verdirsin sat verdirsin pzvnklerin robotlari...hepinize hayirli işler bol kazanclar..

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Burası tepedir 10-15 gün mal dağıtırlar artık.Daha sat vermedi ama grafik AL değil artık. Tut da değil. Boşuna destek altına sarkıp yukarı çekmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yine trendden erken vazgeçiyor olabilir misiniz
    (çok seyrek yazıyor olsanız da
    görüşlerinizi altını doldurarak yazdığınız için
    en azından benim aklımda kalıyor.)

6. Selamın aleyküm... Teyibiko koydunko?

aslan kükreyince orman sessizleşmiş

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Selamın aleyküm... Teyibiko koydunko?
    aleyküm selam
    teybi koyduk, boğaz havası alıyoz

senin hatrına kıpkırmızı bi gün olucak, koyu kırmızı mı, light kırmızı mı onu bilemiyoz

Sayfa 812/1007 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •