Originally Posted by
bahmet
ben polho yatırımcısıyım. siz nesiniz? polhodan uzak tutmak için gönüllü yazar mı? bahsettiğiniz bütün olumsuzlukları kağıdı araştıran herkes görür. ama herşeyin bir vakti vardır. bu vakit kimine göre gelmiştir... belki de henüz gelmemiştir. beklentinin ne zaman gereçekleşeceğini bilemediğimiz için erken alıp oturuup bekleyip zarar da edebiliriz. veya çok şanslı olup büyük bir ralliyi de yakalayabiliriz. insanların yatırım tercihi kendi iradelerinde olan birşey. bu yüzden çok iddialı konuşmamak gerekir. ve hiç kimse polhonun gerçek değerinin piyasa tarafından yansıtıldığını iddia edemez. pendik arasasındaki bahsettiğiniz şerhler bazı parsellerde. arsanın tamamında yok öyle birşey. revize imar planı kesinleşmiş ve kap atılmış her an inşaat ruhsatı ile ilgili bir gelişme gelebilir ve siz böyle bir yazı yazıyorsunuz. ya basiretsizsiniz. ya da birilerinin ekmeğine yağ sürmek için görevlisiniz. hangisi olduğunuzu ben bilemem.
bahmet dostum görevli olduğunu sanmıyorum ( kardemirdeki konyalı ,kerevitteki itinreis ile alarkolardaki sakura nın yanında zayıf çok zayıf kalır basiretsiz diyelim . yoksa benim alın terime göz dikecek adamın aklını alırım.
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri