Sayfa 868/1007 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    tam çuvallayacak diyoruz hoop yurtdisina bakacaği tutar,işine nasil gelirse borsasi bist.
    sabah direk gaplı açarsa çok hızlı verirler.... panik yapma dostum
    saatlikler, günlükler satta.... çıkış trendindeyken dow düşerken nasıl sabahları gaplı açıp tekrar yukarı alıyorlarsa, şimdi tam tersi oluyor.... en azından bugünkü kapanışa tekrar dokunur.... ama senin için iyi yönden bakarsak haftalık sağlam sat verdi.... yarın düşmesek bile bayramdan sonra düşeriz.... 100 endekste 2400ler önemli.... yarın kırılım olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    sabah direk gaplı açarsa çok hızlı verirler.... panik yapma dostum
    saatlikler, günlükler satta.... çıkış trendindeyken dow düşerken nasıl sabahları gaplı açıp tekrar yukarı alıyorlarsa, şimdi tam tersi oluyor.... en azından bugünkü kapanışa tekrar dokunur.... ama senin için iyi yönden bakarsak haftalık sağlam sat verdi.... yarın düşmesek bile bayramdan sonra düşeriz.... 100 endekste 2400ler önemli.... yarın kırılım olabilir
    Dediklerin olsun olmasin Allah ne muradin varsa kabul eylesin inşallah ne diyeyim

3. Yarın vade sonu.

TEB tek tüfek long kalmış gibi.

Piyasa elinde kalan hisseleri son yarım saat satıp tatile çıkacak gibi.

Düşüşü daha da hızlandırmak için gün içi hisse alıp onları da son yarım saatte de satabilirler belki.

Yarın hareketli bir gün olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

283 yeni vade işlem nasıl olacak?

Fark 11.000

Bayram sonu farklar daralabilir..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. TCELL ve TTKOM'da hasılat çok az artmış. ENJSA'da ise elektrik zamları ile nerede ise %200 artış var ama kar sert düşmüş, özkaynaklar ise daha fazla zayıflamış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    283 yeni vade işlem nasıl olacak?

Fark 11.000

Bayram sonu farklar daralabilir..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bana mi saçma geliyor bu vadeli mevzusu bilmem..sözde gelecekte ki durumu fiyatlama..bi bakiyorsun sirayla hepsi birbirinden daha yuksekte..

7. Reis tam arabistandayken botokslu gene kuşluda piyasaya çıkmış bu zamanlama aklımı çok karıştırdı neler bekliyor bizi

8.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bana mi saçma geliyor bu vadeli mevzusu bilmem..sözde gelecekte ki durumu fiyatlama..bi bakiyorsun sirayla hepsi birbirinden daha yuksekte..
    gmt, gece seansında
    GMC 26 longa 12 long daha eklemiş gece, Deniz 14 şortu 25'e çıkarmış.

Bizde arada nasiplenmişiz.

Sayfa 868/1007 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •