Sayfa 473/803 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Seytan dio ardyz gir hirsiz Ama bundan hirsiz olamaz , Tek dusuk kalmis sirket Bedelli aciklamasindan sonra iptal edilirse 2 ye katlar ama bu seref yoksunlarina ucuza kagida vermeyecem zaten olan oldu , Gubre varken batmaz nasil olsa ne hali varsa gorsun serefini *** patronlari yoneticileri

2. Herkese Gecmis olsun . Bu zarar kendi adima en az 3 sene cikmaz Tabi sirket Teknik olarak batmazsa . Gamadaki sona benzer son bunun icin de cok mumkun, yurtdisi araciligiyla sirketi ic edecek hirsiz patronlar ve kizlari . Gubreyi bi firsatta peskes cekerler birilerine . Yarin bir gun ugursuz biri gelir alir , o zaman iste bi hareket olursa ederse gorursunuz 3/5 kurus kar o da enflasyonda erir . Patronlara guzel dileklerini sosyal medya hesaplarindan ilettim . Instagram hesaplarina guzel dileklerinizi yazin , onlar utanmiyor ben mi utanacam. Paranizi gasp edenler bunlar

https://instagram.com/seboberker?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/cantekfen?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/defnetabori?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/alipandir?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/sinanuzan?igshid=YmMyMTA2M2Y=

3. 2019 dan beri tek bayram sevindirmediler. Her bayramı zehir ettiler. Daha ne diyebilirim ki?

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Seytan dio ardyz gir hirsiz Ama bundan hirsiz olamaz , Tek dusuk kalmis sirket Bedelli aciklamasindan sonra iptal edilirse 2 ye katlar ama bu seref yoksunlarina ucuza kagida vermeyecem zaten olan oldu , Gubre varken batmaz nasil olsa ne hali varsa gorsun serefini *** patronlari yoneticileri
    Merhaba kardesim;
    Yazdiklarini uzun suredir takipteyim. Uyarmistin aslinda ama varya bir umut, oraya takili kaldik.Hisseden senin gibi bende ciktim bu gun. Tam 38400 lot. Enflasyon ve hisseden zarar toplami neredeyse yari yariya. Tum uyarilarinda hakli ciktin. Ben 12 aylik 2021 rakamlari gelecek icin birseyler iyi gidecek diye bekledim.Maalesef oyle olmadi. Hadi biz siradan yatirimciyiz. O kadar finans kururluslari 700 milyon beklenti yazdi.Onlar dahi yanildi.Borsadan ayrilmam, azda olsa yenilenebilir enerji sektorune girdim.Devami bayramdan sonra kismetse karar veririm. Kalanlara hayirli olsun diliyorum. Tesekkurler tum emeklerin icin.
    2023 sonu Bist 8000?

5. Kalanlara sabırlar diliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Merhaba kardesim;
    Yazdiklarini uzun suredir takipteyim. Uyarmistin aslinda ama varya bir umut, oraya takili kaldik.Hisseden senin gibi bende ciktim bu gun. Tam 38400 lot. Enflasyon ve hisseden zarar toplami neredeyse yari yariya. Tum uyarilarinda hakli ciktin. Ben 12 aylik 2021 rakamlari gelecek icin birseyler iyi gidecek diye bekledim.Maalesef oyle olmadi. Hadi biz siradan yatirimciyiz. O kadar finans kururluslari 700 milyon beklenti yazdi.Onlar dahi yanildi.Borsadan ayrilmam, azda olsa yenilenebilir enerji sektorune girdim.Devami bayramdan sonra kismetse karar veririm. Kalanlara hayirli olsun diliyorum. Tesekkurler tum emeklerin icin.
    Burada kotu yazinca birilerinin tetikcisi hisseyi sattirip yol aldirma operasyonu yaptirio izlenimi veriyor gibi olabilirim ama benim tum birikimim bu sirkette , gectigimiz 2 senede ustune santiyem kapandigi icin geri donemedim issiz kaldim . Ustune burada buyuk dolandiriciliga kurban gittim . Simdi Allahin izniyle yeni macerama baslayacagim ve borsadan uzaklasacagim. Bu sirkete ( patronlara ve yonetime degil ) hep inandim , ederinin bunun 5 kati olduguna da hala inaniyorum. Umarim santiyelerde yazilan zararlar patronlarin sahsi bir para kacirma operasyonu degil , yurtdisinda konjoktur degisene kadar parayi saklamasidir. Oyle olduguna cok cok az bi ihtimal veriyorum cunku patronlar ve yonetim surekli Yalan soyluyor . Kendileri cayir cayir calmak varken neden yuzde 50 ile paylassinlar, 450milyon dolara yakin sirketin yurtdisi santiyelerde tazmin edilmesi beklenen para var !! Burada su 2 ihtimal var , ya secim sonrasina alacak sekilde bu paralar oralarda saklanacak ya da dusuk tazminler alinarak Gerisi el altindan patronlarin hesaplarina coktan aktarildi . 3. Secenek kotu yonetildigi icin zarar ki ben ona hic Ama hic ihtimal vermiyorum kotu yonetilen yerde bu kadar zarar varken adam kalmazdi sirkette , ust uste bu kadar zarar yazilamaz ki marji yuksek isler buna bina havaalani ince isi vs olmayan isler . O yuzden yuzde 10-15 gordugum patronlarin hala vicdan sahibi oldugu ihtimalini goz onunde bulundurarak santiyedeki zararlarin bi gun donecegini umut ederek bu kagittan ayrilmayacagim, bakin herkes en kotuyu yasadik diyor Gubre ile alakali rekabet kurulu cezasi vs ile dibin dibi de gorunebilir , ihracat yasagi kalkarsa toparlanma da . Ama bunlarin hepsi onemsiz insaat zarar etmeye devam ettigi surece bilin ki hepimiz her Bilanco donemi soyuluyor patronlar el altindan zenginliklerine zenginlik katiyor demektir . Bugun itibariyle bu sirket ile alakali ne burada ya da Twitter da paylasimi birakiyor yeni macerama konsantre olmaya basliyorum , bu sirkete koydugum miktar da benim icin gitti gozuyle bakilan bi miktardir , tekrardan bu yokmus gibi birikim yapip namusumuzla alnimizin teriyle bu kopek surusunden yedigim kazigi unutmaya calisacam, hepinize bol kazanclar , Sunu unutmayin batmayacagina inaniyorsaniz borsanin en ucuz kagidi bu oc larinin sirketidir, elbet bir gun ac kopekler yeterli lotu topladiginda surecek ve bizlerden aldiklari kelepir mali 5-6 kati fiyata satacaklardir. Saglicakla kalin iyi bayramlar

7. Alarkoyu 8.6 gibi satip 23 den bunu aldim
    Alirken gubre tarafi ve covid sonrasi insaat islerinin gelisecegini dusundum..

Elektrik fiyatlari komuru hedge etmesi alarkoyu ucudu..
    Her secim aslinda bir vazgecis
    Bir ara 13 iken cok git gel yaptim tekrar alarkoya geceyim diye %127 elektrige zam gelince.. ama iste ky piskolojisi satip yukardan almak zor geldi tkfen de kaldim..

Yanliz ben hic bir zaman tek kagit tasimadim..
    8 kagit dan biri de bu.. ocak dan beri %50 den fazla giden kagidim da var egser tire gibi
    Bunun gibi zararda oldugum kagitta..
    Bugun %80 ni satip egpro ya gecirdim burdaki miktari.
    Borsa da her sey gelecek kar dir.. kar ederse sirket piyasa alir etmiyorsa satar
    Aksa 7 ilen bu 17 idi
    Simdi aksa 48 bu 19
    Belki 2 sene sonra
    Aksa 48 ilen bu 19 du
    Simdi bu 150 aksa 70 diyecek biriside
    Patronlar onemli
    Ulker deki dumen burda da olabilir
    Para kaciriloyor olabilirler disari..
    Iyi yonetilmeyen sirketler sikinti
    Patron onemli sasa hektas goruyoruz..

Belki bundan sonra cok iyi olacak
    En dip belkide burasi
    Gelmeyen alinamayan paralar alinacak

Ama iste bilemiyoruz
    Bunun icin portfoy de tek hisse hep risk
    En az 4 kagit tasimali

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by buyshell Yazıyı Oku
    Alarkoyu 8.6 gibi satip 23 den bunu aldim
    Alirken gubre tarafi ve covid sonrasi insaat islerinin gelisecegini dusundum..

Elektrik fiyatlari komuru hedge etmesi alarkoyu ucudu..
    Her secim aslinda bir vazgecis
    Bir ara 13 iken cok git gel yaptim tekrar alarkoya geceyim diye %127 elektrige zam gelince.. ama iste ky piskolojisi satip yukardan almak zor geldi tkfen de kaldim..

Yanliz ben hic bir zaman tek kagit tasimadim..
    8 kagit dan biri de bu.. ocak dan beri %50 den fazla giden kagidim da var egser tire gibi
    Bunun gibi zararda oldugum kagitta..
    Bugun %80 ni satip egpro ya gecirdim burdaki miktari.
    Borsa da her sey gelecek kar dir.. kar ederse sirket piyasa alir etmiyorsa satar
    Aksa 7 ilen bu 17 idi
    Simdi aksa 48 bu 19
    Belki 2 sene sonra
    Aksa 48 ilen bu 19 du
    Simdi bu 150 aksa 70 diyecek biriside
    Patronlar onemli
    Ulker deki dumen burda da olabilir
    Para kaciriloyor olabilirler disari..
    Iyi yonetilmeyen sirketler sikinti
    Patron onemli sasa hektas goruyoruz..

Belki bundan sonra cok iyi olacak
    En dip belkide burasi
    Gelmeyen alinamayan paralar alinacak

Ama iste bilemiyoruz
    Bunun icin portfoy de tek hisse hep risk
    En az 4 kagit tasimali

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak söylediğin tabii ki doğru

Buradaki sıkıntı güven unsurunun bittiği noktada SPK ‘ nın hala devreye gitmemiş olması:

- 1 haftadır tacirler satıyor, alenen sızmış

- 2021 kapanışta “bütün riskli alacaklar için provizyon ayırdık ve bundan sonra çok güzel olacak “ dediler, üzerine 60 mn dolar daha geldi

- ortağın birisi genel kurulda sordu “ çıkar çatışmasında olan yönetim kurulu üyesi varmı” diye “ yok” dediler

Halbuki boru gibi var, hem fidanlık işleri hem gübre işleri var. Kovuk abla Toros ‘ un en büyük tedarikçisine danışman mış

- Socar ‘ da kol gibi geçti.
    Güya hammadde yokmuş
    Hammadde yoksa bu adamlar bu şirketi niye kurdu ? Bu kadar keriz mi ?

- toren ve gaz depolama

“ Rüzgar gibi geçti”

Ne olduğunu anlamadan paralar uçtu gitti, nereye gittiği meçhul

- Pandorra diye bir adam geldi, ne iş yapar belli değil. Bir yıldır yüzünü gören yok

- bağımsız yk üyeleri nerede? Buna nasıl göz yumuyorlar ?

Siemens abla en azından bastı imzayı ayrıldı
    Huzur hakkı denen ödeme bu kadar mı tatlı ??

Olayın inşaat işi, pandemi vs işe ilgisi yok

İlke ve etik değerler işi bu

Sayfa 473/803 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •