Sayfa 459/691 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Daha evvel de tartışmıştık,bu satışlar ne zaman bilançoya hangi aşamada hangi kalemlerde yansıtılıyor ,hangi aşamada kara etki ediyor baya karışık bir sistem var galiba,ben tam anlıyamamıştım olayı.Ama kartal locada sıfır satış işine aklım ermedi.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Daha evvel de tartışmıştık,bu satışlar ne zaman bilançoya hangi aşamada hangi kalemlerde yansıtılıyor ,hangi aşamada kara etki ediyor baya karışık bir sistem var galiba,ben tam anlıyamamıştım olayı.Ama kartal locada sıfır satış işine aklım ermedi.
    Benimde aklım ermiyor 31 12 de 726 milyon nakiti var 400 milyona yakın bedelliden geldi arsa aldık 271 milyona ticari borc 28 milyondan 350 milyona çıkmış ihlastan yıl sonu bilançosu da gelir faturası vardı o ne oldu giren belli çıkan belli kedi nerde kedi vahitcim

3.  Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    Arsa aldıkta yatırım amaçlı gmenkullerde olması gerekmezmi yıl sonuyla aynı rakamı vermişler.su an telefondan tam inceleyemiyorum yarın bakarım ne olmuş ne bitmis
    Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkulleri Sapphire, Esenyurt ve Zonguldak AVM. Diğerleri stok kaleminde izleniyor Sayfa 24. Bir yanlışlık yok yani. Kasadaki paranın büyük kısmı da KKM ve Hisse fona yatırılmış. Yazdık...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. İhlas'tan halen parayı alamamışlar. 162 milyon şüpheli alacak kısmında. İnek içti dağa kaçtı mı yoksa. Vahitçiğim o parayı onlarda bırakmaz kolay kolay ama bilemem...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkulleri Sapphire, Esenyurt ve Zonguldak AVM. Diğerleri stok kaleminde izleniyor Sayfa 24. Bir yanlışlık yok yani. Kasadaki paranın büyük kısmı da KKM ve Hisse fona yatırılmış. Yazdık...
    Evet 900 milyon finansal yatırıma gitmiş bende tam yazacaktim

6. Finansal yatırımdan parayı vurur vahit

TheCreatorOfStockMarket
    @creator_stock
    ·
    1h
    #KLGYO finansal borç kalmamış.Ticari borç alınan arsa ile ilişkili. Özkaynaklar 1.000.000.000 tl artmış.6 aylık daha da iyi gelecektir bilanço.Borç kalmadı.Bir de marmaris haberi gelirse. Gyo’lar için önemli pd/dd’de en ucuz AKTİF gyo şirketi haline geldi
    @Druars
    yorumuda önemli

Bu da twitterdan bir borç yorumu.

Sayfa 459/691 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •