Yaklasiyor , coin ler bilgi veriyor
Yaklasiyor , coin ler bilgi veriyor
memleketin geldiği hale bak.. ülkenin içişleri bakanı ülkenin parti başkanına hayvandan aşağı soros çocuğu diyor. parti başkanı sabah silahsız kapına geliyorum, polissiz yalnız çık karşıma, kimin ne çocuğu göstereyim sana diyor. vay anam vay..
boka battık nasıl çıkacağız derken daha da dibe gidiyoruz gün be gün.
düşman arar idim kendime
meğer nefs'im bana düşman imiş
ya_hü .
düşman arar isen nefs yeter , dost arar isen Allah yeter.
bir benden yoğ idüm bildüm de , kul oldum gayrü - Hamza Sütbıyık
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir de Lavrov'un ''Hitler Yahudi idi'' çıkışı var.
Hitler Yahudi değildi. Hitler, tek testisli bir Çek ***idir. Hitler'in Yahudi olduğu yalanını uyduran kişi ise Rudolf Hess'dir. İngilizler 2.dünya savaşının bitmesine kısa bir süre kala, bu kişiyi İngiltere'ye kaçırdılar, bir cezaevine kapatıldı ve ömrünün sonuna kadar kimseyle görüştürülmedi.
Ama Ben Gurion, Menahen Begin ve Ariel Şaron, SSWaffen yetiştirmesi subaylardır.
İsrail Devleti, Alman Derin Devleti içindeki bir tepişmenin sonucu ortaya çıkmış bir devlettir.
Ama İsrail Devleti 6 gün savaşlarında yok olabilirdi. İsrail Hava Kuvvetleri saatler içinde Mısır Hava Kuvvetlerini yok etmişti. Tüm Mısır uçakları kalkmadan havaalanlarında vuruldular.
Mısır'da bir radar vardı. Bu radar nükleer gücü olan bir ülkenin radarıydı. Saldırı sırasında bu radar kapatıldı.
Yani İsrail, varlığını bu radarı kapatan ülkeye de borçludur.
Yoksa bir dudağı gökte, bir dudağı yerde olan Arap, Yahudileri feci öpecekti.
Acaba o tarihte o radarı hangi ülke kapatmıştı?
@erefefik
ayva tehlikeli konular bunlar, hızlı mahalleler buralar , , liposuctionsız komple kaldırırlar göbek yağını , artık içinde mide bağırsak apandisit safra ne gelirse. müzik son ses bangır bangır ... yürek yemiş sanki mübarek neyine güvendin ayvacığım... yavrum kaldır kollarını teslim ol etrafın sarılı ... gülşen bangır bangır 2015 albümü -
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Rapor
@raporturkiye
Bakan Soylu: 15 Temmuz'da yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Kaos planı yapacak cici arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Ne demek istiyor sizce?
https://mobile.twitter.com/raporturk...54293004263427
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri