Sayfa 904/993 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Yaklasiyor , coin ler bilgi veriyor

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    yaklaşan bir cisim olabilir
    dibi işaretleyecek olay vuku bulsun..
    trendi bitirsinler..

fedciler tepede iyi sattılar..
    o günden beri düşüyor

***bende usdtry fx yayın/işlem durdu.. diğer herşey çalışıyor. var mı benzer şey yaşayan ?
    Memento mori

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ve çarşı karışır, vaziyet alın.
    memleketin geldiği hale bak.. ülkenin içişleri bakanı ülkenin parti başkanına hayvandan aşağı soros çocuğu diyor. parti başkanı sabah silahsız kapına geliyorum, polissiz yalnız çık karşıma, kimin ne çocuğu göstereyim sana diyor. vay anam vay..

boka battık nasıl çıkacağız derken daha da dibe gidiyoruz gün be gün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bitcoin 36.418 (-8.01%)
    Dow -3.45%
    Nasdaq -5.21%
    Yarın,Bizim borsada havuçlu dayak ziyafeti olabilir..!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    düşman arar idim kendime
    meğer nefs'im bana düşman imiş

ya_hü .

düşman arar isen nefs yeter , dost arar isen Allah yeter.

bir benden yoğ idüm bildüm de , kul oldum gayrü - Hamza Sütbıyık
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Bir de Lavrov'un ''Hitler Yahudi idi'' çıkışı var.

Hitler Yahudi değildi. Hitler, tek testisli bir Çek ***idir. Hitler'in Yahudi olduğu yalanını uyduran kişi ise Rudolf Hess'dir. İngilizler 2.dünya savaşının bitmesine kısa bir süre kala, bu kişiyi İngiltere'ye kaçırdılar, bir cezaevine kapatıldı ve ömrünün sonuna kadar kimseyle görüştürülmedi.

Ama Ben Gurion, Menahen Begin ve Ariel Şaron, SSWaffen yetiştirmesi subaylardır.

İsrail Devleti, Alman Derin Devleti içindeki bir tepişmenin sonucu ortaya çıkmış bir devlettir.

Ama İsrail Devleti 6 gün savaşlarında yok olabilirdi. İsrail Hava Kuvvetleri saatler içinde Mısır Hava Kuvvetlerini yok etmişti. Tüm Mısır uçakları kalkmadan havaalanlarında vuruldular.

Mısır'da bir radar vardı. Bu radar nükleer gücü olan bir ülkenin radarıydı. Saldırı sırasında bu radar kapatıldı.

Yani İsrail, varlığını bu radarı kapatan ülkeye de borçludur.

Yoksa bir dudağı gökte, bir dudağı yerde olan Arap, Yahudileri feci öpecekti.

Acaba o tarihte o radarı hangi ülke kapatmıştı?
    @erefefik

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ayva tehlikeli konular bunlar, hızlı mahalleler buralar , , liposuctionsız komple kaldırırlar göbek yağını , artık içinde mide bağırsak apandisit safra ne gelirse. müzik son ses bangır bangır ... yürek yemiş sanki mübarek neyine güvendin ayvacığım... yavrum kaldır kollarını teslim ol etrafın sarılı ... gülşen bangır bangır 2015 albümü -
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Rapor
    @raporturkiye
    Bakan Soylu: 15 Temmuz'da yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Kaos planı yapacak cici arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Ne demek istiyor sizce?

https://mobile.twitter.com/raporturk...54293004263427

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 904/993 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •