vay be.. bir ayda %13 zarar yazdum...uzun zamandır bu kadar terste kalmamıştım... Ama umurumda değil..Tl de kalmaktansa bunda kalmayı yeğlerim.
vay be.. bir ayda %13 zarar yazdum...uzun zamandır bu kadar terste kalmamıştım... Ama umurumda değil..Tl de kalmaktansa bunda kalmayı yeğlerim.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Aselsan'ın F/Ksı ve PD/DD gayet normal düzeylerde. Full hissedeyim ve yanlış yaptığımı kabul ediyorum. Enflasyon, döviz vs kaynaklı olarak karını 3-4 kat arttıran bir sürü şirket varken gittik alacağını alamadığı için kredi çeken hissede kaldık.
İlerde ne olur bilemem ama yabancının çılgın satışının altı boş falan değil. Alttan toplamak için olduğunu da düşünmüyorum. Alttan toplamak isteyen az mal çıkıp sert düşürür. Bunlar çok büyük lotları az az düşürerek sattılar. Bildiğin satıp çıktı fon veya fonlar.
Haklısında bu saatten sonra çıkamayız....ben %13 zarar yazdım.. bekleyeceğiz el mahkum.......yapacak bir şey yok...geçen bilançoda nakit akışta bir düzelme vardı ona kandık....terse düştük yani..bu yönetimle işimiz zor.kabul etmek lazım...ama kıpırdıyamam..el amhkum beklicez.
ha sründürür mü..bence de süründürür...düşer mi düşebilir....ama şu anda kağıt pahalı değil...bu fiyatlarda ne olursa olsun bir savunma sanayi şirketi olmaz...satan yabancı da nakit akışına bakıp satmıyor... alttan alacağını b,liyor..belkide daha da alttan.hep yaptıkları şey
Asıl soru şu, yabancı bu yönetim varken asele geri gelirler mi? yani ucıuz olması yeterli olacak mı onlar için?
ASELSAN yabancı oranı 5 Mayıs 2022 % 33,35. 29 Nisan 2022 % 33,67.
Fark % -0,32. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
bazı yorumlar mantıklı gibi görünüp geyikten öteye geçemeyenler...
aselsan gibi bir firmaya çamur atmaya gerek yok...
bu bistte her hissenin bir zamanı oluyor...
gitmeyince bahane üretmek kolay...
aselsan gibi hisseleri başka alt pazardaki hisselerle karıştırmamak lazım...
ytd..
Yer İmleri