Sayfa 924/993 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sığınmak mı ? yahu sığınmak kelimesinin karşılığı ne demek ? bu nasıl sığınmadır . hayret bi şey ya
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    ''Pakistanlı Kardeşimiz, selfi çekinirken arkasında bayan göründü diye bunu röntgenci diye servis eden ahlaksızlar var'' diyen kişinin hala bakan olarak kaldığı ve bu görüşün hala %30+ oy aldığı ülkede biz daha çok %200--300-500 enflasyonu konuşuruz,tuz kokmuş,tuz....
    Ekrem deniyor ,o adaya da demediginizi bırakmadınız nasıl olacak peki ya.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    daha önce burada EKO başkan hakkında yazmıştım fikrimi. seçildiği günden beri haylaz bir çocuk gibi bi yerinde duramadı. keşke yanılsaydım keşke haksız çıksaydım. keşkem . ah keşkem keşkem ... yazının sonuna ibo sivitvoğizin ah keşkem şarkılı vidyosunu koyacağımı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. çünkü ben ilkeli bir insanım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. yalama kendine yeni kanal açmak istiyor, enflasyon dediniz yüzde 500'ler havada uçuyor anladık

ben büyük iş adamıyım 3 marketimi gezdim geldim, marketlerde bedava kemiklerimi yaladım, gelelim ekreme

adama değil kemik yalayan köpekliğini, ta haysiyetinin amk. derler, cevap yazmak bile zul...

5.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    hadi bunlar mevsimlik şeyler...ticaret yapıyormuşsun ama günde 3 market geciyormuşsun ...bende ticaret yapıyorum ama 3 market gezecek vaktim hiç olmadı...ne iş yaptıgını çok merak ettim..şimdi bir lokantacım geldi senin bu yazını okuduktan sonra merak ettim gecen sene mayıs ayına gittim baktım..gecen sene ve bu senenin fiyatları ..bunlar mevsimlik şeyler degil...
    ayçiçek yağı18 lt tnk orkde marka 268 tl gecen sene bu sene 660 tl
    damak marka lüks osmancık prinç gecen sene 8,75 bu sene 18
    özkoç marka çalı fasulye gecen sene 15 bu sene 32
    meksika 12 mm nohut gecen sene 14 bu sene 34
    toz şeker 50 kg çuval 220 tl bu sene 900
    yerli kırmızı mercimek gecen sene 10 bu sene 25
    limon suyu 1 lt şişe gecen sene 3 bu sene 8,5
    plastik bardak kolisi 115 bu sen 260
    bak bkalım %70 i nerede görebiliyorsun ?
    Haklısınız zaten dolar 7-15 yüzde 100 yaptı bu fiyatlara yansıdı ..gıda fiyatları zaten dolardan da fazla zıpladı.bunu kim inkar ediyor ki.tüik yuzde 70 bencmark .yoksa size göre yüzde 150 dir başkasına göre yüzde 100.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ekrem deniyor ,o adaya da demediginizi bırakmadınız nasıl olacak peki ya.
    Beni başkasıyla karıştırdınız herhalde? yazdığım mesajın Ekrem le,Aliyle ne alakası var?ve biz kimiz?

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Beni başkasıyla karıştırdınız herhalde? yazdığım mesajın Ekrem le,Aliyle ne alakası var?ve biz kimiz?
    Pardon özür dilerim ..desidero adlı üye olabilir .karıştırmış olabilirim

Sayfa 924/993 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •