Sayfa 936/993 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şu adamdan başka aklı başında siyasetçi yok piyasada.
    Yahu hadi Surileri savunuyorlar savaş var diye,7 bin km uzaktan gelen ABD nin çöpleri ne olacak? alayı sapık üstelik...

2. Ülkede dürüst vicdan sahibi hiç kalmamış gibi .

Geçen ay bir arkadaştan duydum 5 emekli maaşı karşılığı malulen emeklilik alıyorlarmış devlet hastanesinde raporu nasıl tüm doktorlar onaylıyor oda ayrı bir tez konusu .

Alamazsanız para almıyoruz diyorlarmış o kadar da kendilerden emin ki maaş bağlandıktan sonra tahsil ediyorlar

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ülkede dürüst vicdan sahibi hiç kalmamış gibi .

Geçen ay bir arkadaştan duydum 5 emekli maaşı karşılığı malulen emeklilik alıyorlarmış devlet hastanesinde raporu nasıl tüm doktorlar onaylıyor oda ayrı bir tez konusu .

Alamazsanız para almıyoruz diyorlarmış o kadar da kendilerden emin ki maaş bağlandıktan sonra tahsil ediyorlar
    Kişinin kronik rahatsızlığı var ise ve %60 işgörememezlik durumu olması lazım..Adamın alacağı malulük maaşı 2500 tl - ; usul yor yordam bilmeyenlerden alınan keriz parası...Malulüklük durumu yok ama emekli olabiliyor ise o zaman şebekeden bahsedebiliriz...

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    E-devlet üzerinden yaklaşık 10 senedir süren C*P üyeliğimi de sonlandırıp ZP'ye transfer ettim.

ytd
    çok saçma bi hareket olmuş bölücü ve tek politikası suriyeli düşmanlığı kaşımak olan bi adamdan medet ummak ilginç
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Kişinin kronik rahatsızlığı var ise ve %60 işgörememezlik durumu olması lazım..Adamın alacağı malulük maaşı 2500 tl - ; usul yor yordam bilmeyenlerden alınan keriz parası...Malulüklük durumu yok ama emekli olabiliyor ise o zaman şebekeden bahsedebiliriz...
    İtibardan yazdım size

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çok saçma bi hareket olmuş bölücü ve tek politikası suriyeli düşmanlığı kaşımak olan bi adamdan medet ummak ilginç
    Ben boyle bir hareket yaptigini sanmam, burada yazma amaci baska.

Yürütmenin başından nostalji.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İtibardan yazdım size
    Bahsettiğiniz konunun çözümü malüllük değil , yine raporla emekli oluyorsun %40 oran yeterlidir..

Sayfa 936/993 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •