Sayfa 937/1007 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ülkede her şeyin çivisi çıktı bu işinde çivisi çıktı...sözde bir kural koyucu var...ama kurumlar onu takmayıp kendi kurallarını koyuyor var mı böyle saçmalık ya? resmi belirlenen teminatı iplemiyorlar...nerde kaldı o zaman burada 10 kaldıraç işi? millet burada bunun için işlem yapıyor...sanki birileri bitirin bu piyasayı herkes elini eteğini çeksin vadeli işlemlerden demiş gibi saçma sapan işler oluyor...tahtaya gelen herkesi piyasadan silercesine işlemler 8 bin aşağı 6 bin yukarı 10 bin aşağı falan dalgalanmalar...kademelerde 2-3 kontrat emirler falan rezalet ya...ne olduysa aralıktan sonra oldu...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    geçen sene FROTO vadeli trade ederdik..

1.295 TL'den
    getirdiler 6.205 TL'ye.. bazı kurumlar %50 marj ilave ediyor.. vadelisi öldü..

2. Viop XL

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ben bu adamın dolar analizini beğeniyorum.
    “Umarım yanılırım demiştim. Umduğum oldu yanıldım. “

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. ya ülke elden gidiyor... bazı arkadaşlar hala İmamoğlu olursa oy vermem, bu aday olursa vermem.... gidin başımızdakilere verin ve görün ebenizi.... kim gelirse gelsin tek başına karar veremeyecek..... önemli olan bu.... hala neyi anlamıyorsunuz.... ülkeyi batıran tek kişinin yönetimi.... kim seçilirse seçilsin farketmez.... yeter ki birbirlerini dengelesinler....

gerçekten boşu boşuna konuşuyorsunuz.... daha aday bile açıklanmamış, seçim yok ortada.... sürekli saçma sapan muhabbetler.... benim tahminim 100 de 99 MANSUR YAVAŞ aday olacak.... ayrıca şu ortamda bastonu koysak ortaya seçimi alır....

hala başımızdakine oy vereceğim diyen kesim nemalanan kişiler zaten.... ya onlar sayesinde zengin olmuşlar ya da fakir olup yardımlarla yaşayıp giden tipler... ama bu seçimde o 100 de 30 bunları kurtaramayacak...

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    ya ülke elden gidiyor... bazı arkadaşlar hala İmamoğlu olursa oy vermem, bu aday olursa vermem.... gidin başımızdakilere verin ve görün ebenizi.... kim gelirse gelsin tek başına karar veremeyecek..... önemli olan bu.... hala neyi anlamıyorsunuz.... ülkeyi batıran tek kişinin yönetimi.... kim seçilirse seçilsin farketmez.... yeter ki birbirlerini dengelesinler....

gerçekten boşu boşuna konuşuyorsunuz.... daha aday bile açıklanmamış, seçim yok ortada.... sürekli saçma sapan muhabbetler.... benim tahminim 100 de 99 MANSUR YAVAŞ aday olacak.... ayrıca şu ortamda bastonu koysak ortaya seçimi alır....

hala başımızdakine oy vereceğim diyen kesim nemalanan kişiler zaten.... ya onlar sayesinde zengin olmuşlar ya da fakir olup yardımlarla yaşayıp giden tipler... ama bu seçimde o 100 de 30 bunları kurtaramayacak...
    Size katılıyorum. Ben milli görüşçüyum. Benim için sol görüşlü biri içki içse bana saygı duyduğu sürece sorun yok. Ama asıl sorun sözcü gazetesi yazarları gibi bize tahammül edemeyen tipler var. O zaman da %25 ile iktidar olamazsın. Ha şunu da söyleyeyim benim için Atatürk bu ülkenin kurtuluşunda kurulmasında çok önemli birisi. Daha önce olduğu gibi onun ardına saklanıp inanca saldırmakta hiç hoş değil. Bugün laiklik ilkesinin anlamını iyice anladık. İktidarın güdümünde ki diyanet sayesinde insanlar dinden soğudu. Gençler dine çok soğuk bu konuda sebebi de iktidar.

5.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    ya ülke elden gidiyor... bazı arkadaşlar hala İmamoğlu olursa oy vermem, bu aday olursa vermem.... gidin başımızdakilere verin ve görün ebenizi.... kim gelirse gelsin tek başına karar veremeyecek..... önemli olan bu.... hala neyi anlamıyorsunuz.... ülkeyi batıran tek kişinin yönetimi.... kim seçilirse seçilsin farketmez.... yeter ki birbirlerini dengelesinler....

Size katılıyorum. Ben milli görüşçüyum. Benim için sol görüşlü biri içki içse bana saygı duyduğu sürece sorun yok. Ama asıl sorun sözcü gazetesi yazarları gibi bize tahammül edemeyen tipler var. O zaman da %25 ile iktidar olamazsın. Ha şunu da söyleyeyim benim için Atatürk bu ülkenin kurtuluşunda kurulmasında çok önemli birisi. Daha önce olduğu gibi onun ardına saklanıp inanca saldırmakta hiç hoş değil. Bugün laiklik ilkesinin anlamını iyice anladık. İktidarın güdümünde ki diyanet sayesinde insanlar dinden soğudu. Gençler dine çok soğuk bu konuda sebebi de iktidar.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    gerçekten de öyle üstad..... ben 3 yıldır Cuma namazına gitmiyorum...sebebi bu başımızdakiler zaten.... oruçta tutmuyorum.... sebebi yine bunlar.... bazıları der ya sen onları boşver, kendin için yap diye.... aklı başında insan boş veremiyor işte..... adamlar hutbede bile propaganda yapıyor.... bunlar gittiği anda Cuma namazlarına ve oruca başlayacağım yine

bir de bu SÖZCÜ gazetesinin yazarları bazen aşırıya kaçıyor... ben aşırıya kaçan ve tek tarafı düşman ilan kişileri hiç sevmiyorum... İMAMOĞLU aslında kötü birşey yapmadı.... adam daha ilk günden herkese eşidim demişti... kim olduğu önemli değil demişti... adam aynen bunu yapıyor... ama işte bir kesimde hemen düşman oluyor.... Nagehan ve diğerleri şimdi taraf değiştirmiş görünebilir, olabilir.... ama seçimden sonra yönetim değişirse ve bu tiplerin suçları varsa zaten gereken cezayı yerler.... bizim insanımız abartı ustası....

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku

İktidarın pek fazla bir şey yapmasına gerek yok muhalefet kendi kendini imha ediyor zaten.

Ayrıca muhalefet tarafında iktidara çalışan çok ajan var, seçim yaklaştıkça çok kritik iğrenç hatalar yapacaklar. Tabiki kurgu.

At izi it izine karışmış gel de işin içinden çık.

Mesela Özdağ, tamamen iktidar projesi.

Sayfa 937/1007 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •