Sayfa 234/906 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Çok tontiş patron, sempatik

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Sevgili Mercek üstadım.

Mühim olan karanlığa ateş edip nur çıkarabilmektir.
    Tavan yaptığı gün de herkes olumsuza konuşuyor.

Hasta adama iyisin iyisin dense iyileşmesi, iyi adama kötüsün kötüsün dendiginde fenalaşması çok vukubulmustur.

Allah tahtacı ve patronun kalbine merhamet koysun.
    Bu baskılardan vazgeçsinler.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sevgili aslanselim haklısınız da yıllar öncesinde de sermaye artışında aynı haltı yapmıştı bu patron gerçekten benim o yıllarda bir ihlas gurubuna bir de bu gafura hiç güvenim yok ama bu sefer 50 lerde bir bulaştım kopamadım ne hikmetse keşke bryat marşal alcarda jant kalsam daha iyiymiş diye de hayıflanmıyor degilim aynı fiyatlardan gittiler işte burada bir liman bir sermaye artırımı derken bizleri bagladı hele hele şu kent pkenti çok erken bıraktım hala içim yanar onları da 50 lerden maliyetlenmiştim sermaye artırımında pkent 23000 tlyi kent 6000 tl leri gördü bu dürzü de hep bana dercesine bizlerin şahsen benim sinir uçlarımı zıplattı ne diyeyim böyle patron bozuntusuna.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    O kadar beddua aldıki burnu yerden kalkmıyor.
    Biraz dua edin mübarekler.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şimdi uzun zamandır buradayız halen bekliyoruz, ne olacağını 2023 ortalarında göreceğiz. şöyleki, limanın %43 büyümesi bitmiş ve para kazanmaya başlamış olacak , ikincisi elimizdeki hisseler X4 olacak ve 1 hissemiz 4 olacak... daha fazla hisseyle yolumuza devam edeceğiz.
    sermayemiz 40 mil. olacak, yıllık karlar 250 ila 300 mil civarı gelir buda 7~8 kat demektir. hissenin bölündüğü yerden 100 tl üzerine gitmesi demektir.
    Allah sabır ve sağlık nasip etsin. bekleyelim görelim.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    şimdi uzun zamandır buradayız halen bekliyoruz, ne olacağını 2023 ortalarında göreceğiz. şöyleki, limanın %43 büyümesi bitmiş ve para kazanmaya başlamış olacak , ikincisi elimizdeki hisseler X4 olacak ve 1 hissemiz 4 olacak... daha fazla hisseyle yolumuza devam edeceğiz.
    sermayemiz 40 mil. olacak, yıllık karlar 250 ila 300 mil civarı gelir buda 7~8 kat demektir. hissenin bölündüğü yerden 100 tl üzerine gitmesi demektir.
    Allah sabır ve sağlık nasip etsin. bekleyelim görelim.
    İşte bu poliyannacilik

Yıllık karlar nerden olacak 250 300 neden şimdi 100 açıklamıyor o zaman gübre zararıni ikiye katlayıp birde başka giderler mi bulamayacak şu an hisse çok pahalı

10 milyon sermayeli fk si 10 acsel
    14 milyon sermayeli tmpol fk si 10
    7.5 sermayeli psdtc fk 9
    Ege en fk 9

Geçen seneki yazılardan bir geriye bakın aynı
    Ucuzdu ÇED gelecekti bolunecekti hepsi gerçekleşti fiyat aynı demek ki İS BASKA bende takip ediyorum ama güvenip alamıyorum kim neden alsın ama milleti niye etkiliyorsunuz

250 300 kar gelecek bunu görenin kapış kapış hisse alması lazım kimse neden almiyor

Bir kontrolmatike bakın görenler nasıl kapısmis

5.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    İşte bu poliyannacilik

Yıllık karlar nerden olacak 250 300 neden şimdi 100 açıklamıyor o zaman gübre zararıni ikiye katlayıp birde başka giderler mi bulamayacak şu an hisse çok pahalı

10 milyon sermayeli fk si 10 acsel
    14 milyon sermayeli tmpol fk si 10
    7.5 sermayeli psdtc fk 9
    Ege en fk 9

Geçen seneki yazılardan bir geriye bakın aynı
    Ucuzdu ÇED gelecekti bolunecekti hepsi gerçekleşti fiyat aynı demek ki İS BASKA bende takip ediyorum ama güvenip alamıyorum kim neden alsın ama milleti niye etkiliyorsunuz

250 300 kar gelecek bunu görenin kapış kapış hisse alması lazım kimse neden almiyor

Bir kontrolmatike bakın görenler nasıl kapısmis
    sen bu hissede.yoksun ama burayıda hiç terketmiyorsun... yani zorluyorsun belki 200 altına gevşerse oradan alırım hayalindesin. hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle bol şanslar..

250 ila 300 mil kar potansiyeli oluşacaktır, çünkü 2021 yılında 118 mil açıkladı,,, döviz ve liman büyüdükçe buna yaramıyacak mı sandın?

Yaramayacak neden Avrupa ve biz stagflasyona gidiyoruz araç satışları beyaz eşya satışları başta hepsi düşüyor durgunluk kar topu gibi büyüyecek artı yine yazayım gübreden daha fazla zarar veya yönetim gideri altında gider yazmayacaginin bir garantisi varmı

Şimdi neden 70 milyon kar yazmadi 100 u geçtim.

Bir bilancolari fiyatı bundan pahalı alcar boryatla bir karsilastir bu yılın sonunda ikiside hem bundan fiyat olarak yukarıda hem daha ucuz olacak mı olmayacak mı ya da neden bir yıl sonra karını katlayacak ege gübre -4 ondan pahalı fiyatta fk si daha yüksek ikisi yeşil

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Yaramayacak neden Avrupa ve biz stagflasyona gidiyoruz araç satışları beyaz eşya satışları başta hepsi düşüyor durgunluk kar topu gibi büyüyecek artı yine yazayım gübreden daha fazla zarar veya yönetim gideri altında gider yazmayacaginin bir garantisi varmı

Bir bilancolari fiyatı bundan pahalı alcar boryatla bir karsilastir bu yılın sonunda ikiside hem bundan fiyat olarak yukarıda hem daha ucuz olacak mı olmayacak mı ya da neden bir yıl sonra karını katlayacak ege gübre -4 ondan pahalı fiyatta fk si daha yüksek ikisi yeşil
    nilkiz kardeş, %43 gibi bir liman büyümesi var ve bu yıl.bitecek, kaç.adet.vinç alındığını biliyormusun ,
    durgunluk bizde.yok.çünkü enflasyon var ,.ortalama 22.milyar.dolar.ihracat ve 30 milyar.dolar ithalat var ilk 4 ay böyle geçti, unutma bu liman sadece ihracat için değil ithalat için gelen gemilerede hizmet veriyor.
    ben kimseyi.etkilemem bilgim öngörüm ve sabrım bana ... hiç.bir.zaman üstten satıp aşağı hedef vermedim. hatırı sayılır miktar buna bağladım alışım 92 tl halen duruyor...
    patron kar miktarlarını saklarsa da kendisi bilir ben beddua etmem... açıklanana hayırlı olsun der yoluma.devam ederim.
    lütfen kimse benden etkilenip al.sat yapmasın. hepinize.bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku

Kardeş beğenmediğin hissenin topiğinde ne işin var ? Sen olumsuz mesajlar yazınca insanları etkilemiyor musun ? Ciddi anlamda hisseyle ilgili olumsuz algı yaratmaya çalışıyorsun. Bırak bu boş muhabbetleri kimse seni zorla tutmuyor veya al demiyor. Benim de beğenmediğim bir çok hisse var ama hiçbirinin topiğinde yazmıyorum bana ne. Bu hisseye yatırım yapanlardan sana ne ?

Sayfa 234/906 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •