Originally Posted by ayhan53 bitcoin sihirli rakamlarda 31.069 burada tuttu tuttu tutmadý coinciler biþeyi tuttu Deldi geçti. 30.690 ve 30.310 ana desteklerini takip ediyor olacaðýz.
Originally Posted by EGEDUK Deldi geçti. 30.690 ve 30.310 ana desteklerini takip ediyor olacaðýz. onlarýn hiç bir anlamý yok bitcoinde 69 desteði var sonrada 31 ama bence o kadar bile etmez
bir halt olacaðý yok.
Originally Posted by ayhan53 bitcoin sihirli rakamlarda 31.069 burada tuttu tuttu tutmadý coinciler biþeyi tuttu Originally Posted by ayhan53 onlarýn hiç bir anlamý yok bitcoinde 69 desteði var sonrada 31 ama bence o kadar bile etmez bu sahiden 69 a kadar inecek 29.000 lerde tutunamýyo
markete girdim pembe domatese baktým 39.50 tl yazýyordu fotosunu çektim manav reyonundaki görevli hayýrdýr abi dedi þimdiye kadar ki rekor pempe domates fiyatýný gördüm çektim dedim
Originally Posted by ayhan53 markete girdim pembe domatese baktým 39.50 tl yazýyordu fotosunu çektim manav reyonundaki görevli hayýrdýr abi dedi þimdiye kadar ki rekor pempe domates fiyatýný gördüm çektim dedim baþganým buradan domatez alýnýr mý? yoksa destek seviyesi 31 tl mi hedef kademe yazsak alýr mýyýz? iki yoncaya domates gelmio demekki bir ereðli ye de gelmiyor.
Originally Posted by Batman baþganým buradan domatez alýnýr mý? yoksa destek seviyesi 31 tl mi hedef kademe yazsak alýr mýyýz? iki yoncaya domates gelmio demekki bir ereðli ye de gelmiyor. sanki 69 a kadar önü açýk gibi geldi ama güvenemedim korktum alamadým 40 ý kýrarsa alýrým
Originally Posted by EGEDUK Deldi geçti. 30.690 ve 30.310 ana desteklerini takip ediyor olacaðýz. Orta vade 20bin, orasý tutmazsa uzun vade 13 bin destekleri var.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Forum Rules
Yer Ýmleri