Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
yarın fırsat verirse ekgyo dalarım...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Benim de sahibindende takip ettiğim dairelerin fiyatları ve kiralar çıldırmış durumda. Biri hafta içi 100, hafta sonu 150 TL daire gösterme parası alırım, lak lakdan bıktım demiş.
Bugün iş adamı BBHT'de konuşuyor vadeler 3 aydan 1 aya indi, fiyat teklifleri de 1 aydan 15 güne hatta 1 haftaya indi, fiyat teklifi alıp da karar verene kadar fiyatlar değişiyor iş yapamıyoruz dedi.
Hiperenflasyona girip girmeyeceğimizin kesinleşmesi lazım. Temmuzda emekli, memur işçi zamları olacak deniyor, zaten olan zammı mı kast ediyorlar yoksa farklı bir şey mi var bellli değil.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek çok garip gerçekten...kredi faizlerini pandemi döneminde düşürdüler ve konut fiyatları patladı...bugün yine aynı karar ve daha üzerinden 1 gün dahi geçmeden ilanlara 200-300 bin TL zam yapmışlar bile...twitterda gündem hemen...
konut az sen bir de ucuz kredi verirsen talep patlayacak...az olan şeyin fiyatı daha da artacak...amaç nedir ya?
Yer İmleri